Miért nem zavarja őt? Annyira fura.
A legjobb barátnőm most jött át szeptemberbe az én sulimba. Az előző sulijában volt egy csomó barátja, tulajdonképpen ő volt az osztálya közepe. Most pedig mindenki utálja. Amint átjött az én sulimba mindenki ellene fordult és olyanokat írogatnak egymásnak a volt osztálytársai fészbúkon hogy "XYnak milye szarul néz ki. Ízlésficama van" vagy "mekkora egy beképzelt majom XY" stb.... Ő is látja ezeket de azt mondja hogy őt nem zavarja mert ilyen hülyékkel nem is akar már barátkozni és hogy vannak új barátai. De hisz több mint 7 évig ők voltak a barátai és most meg nem is szomorú hogy így bánnak vele. És kicsit aggódom hogy talán csak nekem mondja azt hogy nem zavarja és bánatában meg valami mást csinál (pl. cigi, pia). Vagy csak én dramatizálom túl?? =S
15/L
Engem sem szokott érdekelni az ilyen..
de te ismered a barátnődet..én tudom,hogy ha a legjobb barátnőmnek ilyeneket írogatnának nagyon rosszul érezné magát és tiszta depressziós lenne.
Olyan kis könnyű lelkű vagy,hogy mondják (:
én is tagadom,ha bajom van.nem szeretek kitárulkozni...
szerintem nem fogja neked elmondani ha problémája van,de azért próbálkozz.
Neked ehhez mi közöd?
Kb.5 perce vagyok ezen az oldalon és sorban ez a 3. kérdés amihez az a véleményem hogy semmi közöd nincs a kérdésedhez...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!