Miért zavarja ez az osztálytársaimat?
Nem szeretek tesizni a suliban,egyszerűen utálom.Ezért elég sokat vagyok felmentve.Az osztálytársaim ezért folyton beszólnak(akikkel nem vagyok olyan jóban) és nem értem,hogy miért,hiszen semmi közük hozzá,hogy én mikor,miért vagyok felmentve.
14 L
engem azért csesztetnek amiért tesiből négyes vagyok és minden másból ötös. Egyszerűen utálom énis. Szerintem ne foglalkozz velük. A te magán ügyed, hogy mikor tesizel és mikor nem :)
14L
.......
szerinted csak te izzadsz és csak neked megy tönkre a hajad?
Szerintem is egy oltári baromság a tesióra.Én soha nem tesizek,nem látom értelmét.
Jönnek következő óra elején az osztálytársaim hogy dejót fociztunk közbe folyik róluk a víz meg bűzlenek egész nap.
Nem értem ennek a lényegét.
Fölösleges a tesi.Most figyelj aki mozog az úgyis mozogni fog délután,edzésen.
Aki meg lusta,punnyadós ember annak a tesin való kidobós se fog változtatni semmit..
Amúgy én megértlek.
És féltékenyek én is az lennék,nem szeretem a tesit.
Van olyan nap mikor 2-6-ig táncon vagyok,minek még a tesi??
Fölösleges..cipelni a cuccot és büdösen ülni végig az egész napot szétbässzott hajjal..értelmét nem látom.
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!