Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért zavarja ez anyámat?

Miért zavarja ez anyámat?

Figyelt kérdés

Már 10 éve rózsaszín a szobám fala. Már 5 éve utálom ezt a színt, ezért most eltakartam a falat szegecses nyakörves macskákkal (rajz). Anyának nem tetszik, és szerinte ez enyhén pszichopata.

A rajzok ebből a videóból vannak: http://www.youtube.com/watch?v=ZTQzhxWdE3M

2011. jan. 18. 22:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Mondd anyukádnak hogy a te szobád, a te birodalmad. Te takarítod meg ilyenek, akkor a fal is hadd legyen olyan ami neked tetszik, és jól érzed bent magad. Az én szobámat utálja anyukám. Mert mindenhol olyan tárgyak rajzok és képek vannak, amik arra utalnak hogy figyelnek minket. Szerinte beteges.

16/L

2011. jan. 18. 22:28
 2/13 A kérdező kommentje:

ma 22:28

köszi :)

2011. jan. 18. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát ezeket én se nézegetném szívesen... vegyél inkább egy vödör festéket, olyat amilyen tetszik, és fesd át.
2011. jan. 18. 23:12
 4/13 anonim ***** válasza:
6%
Abszolút egyet értek anyukáddal...Szerintem biztos meg lehet vele beszélni, hogy kinőttél már a rózsaszínből, szeretnél más színt a faladra...De ne tedd tele az egészet ilyen képekkel...Én is kétségbe esnék, ha a lányom ilyeneket pakolna ki..bár szerencsére én még nyugodtan vehetek rózsaszínt, ugyanis a kislányom, még pocaklakó:D
2011. jan. 19. 08:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát... Szerintem most sokkal jobban néz ki a szobám, hogy telerajzoltam. Átfesteni meg hiába... Majd csak megunom... A rajzokat legalább le lehet szedni, ha már nem tetszik.
2011. jan. 19. 11:31
 6/13 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm nektek is :D
2011. jan. 19. 11:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja én azt hittem, hogy a falra rajzoltál :D. Szerintem nincs vele semmi gond mégha pszichopata is egy kicsit mert le lehet venni.
2011. jan. 19. 14:08
 8/13 anonim ***** válasza:

Amíg rendben tartod a szobád, kitakarítod és vigyázol rá, (mármint a berendezésekre) addig tényleg nincs beleszólása. Neked ez teccik és kész. De mondd meg neki, hogyha nem képes beletörődni, akkor fessétek át a szobát.. persze ezt nem követelve kell mondani.. hanem hogy szeretnéd, ha más színű lenne a szobád fala, mert te már ezt nem bírod elviselni..:||

amúgy nekem is rózsaszínes, /rumpuncs/ és imádom:) persze engem sem kell plázacicának képzelni, egyszerűen teccik.. mikor a barátnőm meglátta, hogy pink a szobám, leesett az álla. :D:D de tudom milyen rossz, ha a szobád nem úgy néz ki, mint amilyen a te stílusod.. :S szorítok neked. :)) 13L

2011. jan. 19. 20:13
 9/13 A kérdező kommentje:
utolsó: köszi :) Ma a vacsinál kikönyörögtem apáéktól, hogy fessük át a szobát :)
2011. jan. 19. 21:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
nagyonjólnéznek ki ezek a macskák :D ha a lányom lennél megkérnélek. hogy rajzolj nekem is ilyeneket. :D Amúgy nem értem, hogy mi a baja. nem a falra festettél rá, hanem csak kitetted a rajzaidat. Én anno megmsem kérdeztem nauymat, hogy festhetek-e a falamra. Festettem és kész.. én a falamra úgy tekintek mint egy hatalmas lap. :D
2011. jan. 20. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!