Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányom teljesen felvan haborod...

Lányom teljesen felvan haborodva. Mindennap elrakodok a szobájában mivel ő csak akkor hajlando ha már nemlehet lépni a kosztól. Igy ugyebár olyan dolgokat is megtalálok amit ő nemszeretne. Pl napló, cigi. Szerintetek jogosan nembeszel velem?

Figyelt kérdés
Nemhagyom hogy megegye a kosz. És amig nemhajlandó megtanulni hogy takarítson ezt is fogom csinálni. Csak ha bemegy szobájába és meglátja hogy már meg rakodtam elkapja a hiszti nyerít és csuny dolgokat vág a fejemhez. pl hogy elköltözik barcsak ne lenn´k fejezzem ezt be és hasonl´ok. Mit tegyek ?
2011. jan. 19. 13:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ötötek sem értem meg.

Annyira nincs meg bennetek a kölcsönös tisztelet,hogy az már lassan hihetetlen.

Te azt várod,hogy pakoljon maga utén?igaz?De ,hogy várhatod el,hogy tiszteljen és szépen beszéljen veled,hogyha a naplóját a magánügyét olvasgatod?

A lányod pedig iszonyú csúnyán bánik veled.

Egyik őtök sem mutat bármi féle tisztelet vagy tekintélyt a másik felé,de ezt nem is csodálom.

Tudod a tiltás és a mindent megengedek a lányomnak között van egy aranyközépút.

Ne is haragudj,de miért pakolsz MINDEN nap utána??1 nap alatt akkora kupit csinál??

Még,hogy nincs időd..

Meg amúgy nem éppen olyan helyesírási hibáid vannak amit elgépelés miatt okoz az ember.

Amúgy úgy SOHA a büdös életben nem tanítod meg a tisztaságra ,hogy pakolsz utána,minek is pakolna el ha te megteszed helyette??

2011. jan. 19. 19:53
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
NE PAKOLJ A SZOBÁJÁBAN!!! És ne is olvasgasd a naplóját! Akármit mondasz, nincs jogod hozzá, mert mindenkinek van magánélete. Ha az én anyám csinált volna ilyet, rendesen leüvöltöttem volna a fejét. Mondjuk egy ideig pakolgatott, de egy idő után rájött, hogy semmi értelme. Akárhányszor rendet rakott, nem találtam meg semmit. És nagyon idegesített, jópárszor veszekedtem vele emiatt. De végül én nyertem!!! :D És egyébként is, hogy beszélsz a lányodról??!(nyerít)
2011. jan. 19. 20:32
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Csodálkozol a kiakadásán, ha beleolvasol a naplójába?? Szégyelld magad, ez volt a lehető legnagyobb aljasság, amit elkövethettél ellene. A másik: minek pakolsz utána? Édesanyámnak eszébe sem jutott egy bizonyos korom után rendet rakni a szobámban. Egyszer úgyis megcsináltam-ha mást nem akkor, mielőtt vendégek jöttek hozzánk.
2011. jan. 20. 01:21
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Szégyelld magad, ha odáig süllyedsz, hogy elolvasod a naplóját. Hát milyen anya vagy te?

Ne csodálkozz egy másodpercig se, ha a lányod, amint teheti, úgy otthagy mint a fene. Ha ilyen anya lennék, elsüllyednék. Az intim szférára még egy kiskorúnak is joga van, nem mellesleg egyáltalán nincs jogod minden apró titkát kilesni.

Ha a lányod annyira nem bízik benned, hogy beavasson az életébe, az a te nevelésed csődje! Ha normális anya lennél, akkor orrodra kötné, amiről úgy gondolja, megoszthatja veled, és még ekkor is maradnának titkai, amihez SEMMI KÖZÖD.

Jesszusom, ezek után csodálod, hogy a lányod menekülne tőled? Én nem csodálom... Hányinger egy ilyen szülő.

2011. jan. 20. 07:40
 25/31 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Nekünk mikor kicsik voltunk, közölték, hogy mivel rosszalkodtunk és rendetlenek voltunk, itt van egy pár doboz, tessék minden játékot belepakolni..volt sírás rendesen, de teljesen kiürült a szobánk...borzalmas élmény volt, de megtanultuk(legalábbis én igen, az öcsém még mindig kis hányaveti), hogy minimális rendet muszáj tartani...

Én amúgy jobban aggódnék a rendetlenség helyett azon, hogy már több fiúval is lefeküdt, és hogy dohányzik...

A másik fele a kérdésnek, hogy szerinted jogod van elolvasni a naplóját...hát ki kell, hogy ábrándítsalak, bizony semmi közöd sincs ahhoz, amiket leír...Én soha nem bocsátottam volna meg, ha elolvassa édesanyám a naplómat, mondjuk volt is annyi eszem, hogy mindig magammal vittem...ne turkálj a cuccai között! Ez egy olyan dolog, hogy nekem is évekig volt egy óvszer a szekrényemben, pedig nem pasiztam, csak nyertem egy fogadáson..soha sem tudtam volna kimagyarázni a szüleim előtt, hogy nem fekszek le fűvel-fával...Vannak dolgok, amikről a szülők sem tudnak...

Én nem sokára édesanya leszek, és én megfogadtam, hogy a naplója privát dolog...bár valószínűleg baromi nehéz lesz megállni, hogy ne kukkantsak bele, de ennyi tisztelet kijár a gyermekemnek is!

2011. jan. 20. 09:08
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 17:35 vagyok

azt írod a lányod a 17 éves. legkésőbb egy év, de talán már pár hónap, hét... múlva nagykorú lesz. azt hiszed változik valami, mert valaki letesz a fejét 17 évesen és a 18. szülinapján felkel és akkor már minden OK? felnőtté válni egy folyamat nem így megy.

DE! mégha kiskorúról is beszélünk, a napló magánügy. nincs egy kicsit benne a napi takarításodba az, hogy szeretsz szétnézni nála? nekem valahogy így jön le, ne haragudj, ha tévedek.

2011. jan. 20. 09:41
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

sztem ne pakolj a szobájában

és ilyenekkel h felteszed msn-re meg facebookra a képet ilyenekkel ne fenyegesd, mert jót röhög rajta

lehet ha a lányodnak nem kellene csúnyán beszélnie veled, de neked meg nem kéne elolvasni a naplóját. én is ki lennék akadva ha az anyám takaritana meg pakolgatna a szobámban meg olvasgatná a dolgaimat

nálunk volt olyan, h a mamám pakolgatott nálam ( nálunk lakik) de ő nem olvasgatja a dolgaimat csak a cuccaimat pakolgatta aminek az volt a vége, h nem találtam semmit,

megkértem szépen, h légyszi ne takarits én kitakaritok és megértette

NE OLVASD A NAPLÓÓJÁT EGY 17 ÉVES LÁNYNAK

egy 16L

2011. jan. 20. 14:46
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
NE PAKOLJ A SZOBÁJÁBAN! Ha már idegesíteni fogja a kupi akkor magától is elkapol, hidd el. Pofátlanság beleolvasni a lányod naplójába akármennyire is durva dolgokat ír le. Szánalmas, hogy egyes szülők arra kényszerülnek, hogy a gyerekükről egy könyből tudjanak meg információkat. Lehet ha nem kutakodtál volna a szeméyles dolgai között akkor most megbízna benned, és magától is beszélgetne veled bizalmas dolgokról. Sajnos ezt már elszúrtad, de nem hiszem, hogy te vagy egyedül ebben a hibás. A lányodhoz is lenne pár szavam szerintem. megérdemelnéd teis a tiszteletet tőle, de ez kölcsönös...
2011. jan. 20. 17:25
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan van felháborodva...de mondjuk a cigiről is lebeszélhetnéd...BESZÉLD MEG VELE!!(most midnenre célzok, mert gondolom nem vmi jó a kapcsolatotok =/) mert így csak megutál gratulálok...:S
2011. jan. 20. 18:36
 30/31 A kérdező kommentje:
Bármit megbeszéltunk sose tartotta be.
2011. jan. 20. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!