Lányom teljesen felvan haborodva. Mindennap elrakodok a szobájában mivel ő csak akkor hajlando ha már nemlehet lépni a kosztól. Igy ugyebár olyan dolgokat is megtalálok amit ő nemszeretne. Pl napló, cigi. Szerintetek jogosan nembeszel velem?
A lányod nemes egyszerűséggel el van kényeztetve. Mivel eddig is kényeztetted, gondolom nem fogod abbahagyni.
Mondd meg neki, hogy ha nem akarja hogy minden nap ott lomolj, akkor tegyen rendet. AKkor ígéred, be sem mégy.
Bocs, de szerintem se okos dolog helyette takaritanod.
De ugyanazt tenném, mint az 5 évessel: besöprök mindent egy nagy szemeteszsákba és közlöm, hogy "mindent kidobtam, ami nem volt a helyén. Itthon márpedig rend lesz, ha em, megy a kukába, ami nincs a helyén." (persze nem dobod ki, eldugod a teli szemeteszsákot valahová).
Na, azt a hisztit, amit erre csapni fog! Ha fenyeget, hogy elköltözik, akkor "szevasz, ott az ajtó, itt ezek a játékszabályok, MINDNEKIRE. Ha nem tetszik, jobb is, ha elköltözöl."
Ne aggódj, legközelebb elég lesz szülnod, hogy rend legxen, met megy akukába minden.
A besöpört cuccait csak min. egy hét múlva add vissza, előbb semmiképp, akármennyire is szeretnéd!
Sajnos jól elkapattátok ezt a gyereket, de állj a sarkadra!
Én is utálom ha anyám takarít nálam.
Hagyd rá, az ő szobája, ő alszik a koszba, majd ha elég komoly lesz, akkor felfogja. Bár nekem sikerül 15 évesen is.. :|
A helyesírásod tényleg szörnyű amúgy...
attól nem fog elkezdeti rendet rakni maga után, ha Te mindennap mész és megcsinálod helyette!
amúgy meg abban a korban van, amikor kell egy kis intim szféra.
gondolom, azért a naplójába már csak nem olvasol bele, mert az a Te részedről is durva lenne.
Tessék?:D
Kiskorú, ezért jogod van elolvasni a saját NAPLÓJÁT????
Na én ezek után nem foglalkozok veled, hát milyen anya vagy te??
nekem ilyen anyám lenne, hozzá se szólnék többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!