Akinek van/volt pocakos napló című könyve. Hasznos? Inkább jegyzetelni lehet benne vagy olvasgatni? Mi nem tetszett benne nektek?
Jah már 26hetes vagyok ilyenkor megvegyem még?
Vagy válasszak másikat aminek a baba születése után is hasznát veszem?
Nekem van ilyen könyvem, 21 hetes vagyok!! én szeretem, minden uh képet belelehet ragasztani a heteknél van összefoglaló hogy kb. melyik héten mi fejlődik, miket csinálnak odabent, és te is betudod írni hogy miket vásárolsz milyen vizsgálatokra mentél az adott héten..., a baba mozgásának gyakoriságát lehet bele írni, milyen változást tapasztalsz magadon...! van benne egy lista mit kell vinni a kórházba, mi az a mit a babának kell venni, és külön van benne olyan hogy idézem:)
A nagy nap( kórházba indulás, fájások jellege, mikor megérkezett a baba, szeme színe,súlya, hossza...)
a kórházban( 1.szopizás, 1. fürdetés, alvási póz, karszalag helye)
végre otthon(mama súlya, látogatók, baba súlya, alvás, köldökcsonk leesése)
Védőnői látogatás (időpont, tanácsok)
1. orvosi látogatás (orvos neve, vizsgálat dátuma, vizsgálatok, tanácsok) és a végén
Kispapa feljegyzései (mit érzett amikor kiderült, uh vizsgálatokon, hogy kommunikált, mikor először megpillantotta, közös napok...)
Szóval elég részletesen leírtam :) :) én nem bántam meg hogy megvettem, minden héten írogatok bele vmit!!szerintem érdemes megvedd, utólag is nyugodtan beleírhatod!!
És a megszületés után kb mennyi ideig van benne hely jegyzetelgetni, 3éves ovis korig?
Vagy azért annyi hely nincs benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!