Fejlődési napló bölcsibe. Nálatok hogy néz ki, mi kerül bele?
nálunk kérték, h első nap vigyek egy kisalakú füzetet, ez lesz a fejlődési napló, a másik felébe meg írják majd, hogyha történik vele valami extra aznap pl sikerült ba bilibe valami, leesett a kismotorról stb.
leadtam a füzetet és azóta se láttam. (2 hónapja)
Nallunk a beiratkozaskor ideadtak es ki kellett tolteni az elso oldalt ami abbol allt, hogy miket szeret a babad csinalni, mi a akedvenc kajaja es jateka, hogyan szokott delutan elaludni, van-e alvotarsa, milyen a szemelyisege, szereti-e az idegeneket vagy tart-e tolluk stb. rengeteg kerdes volt amit ki kellett tolteni egy ilyen szines mintas lapon amin allatkak voltak. :) Ezt a szulo barmikor elkerheti es belenezhet. En mar tobbszor elkertem es lattam kepeket beleragasztva ahogy a kisfiam kekszet gyur, vizfestekezik, pancsol, hintazik, a kertben jatszik, krumplit meg repat szednek az ebedhez (van kis sajat kertjuk ahol kerteszkednek a gyerkocok), tornyot epit, sszoval mindenfele kep volt beleragasztva mindenfele kommentekkel es datumokkal. Lattam leirasokat a fejlodeserol kapcsolatban amikor eloszor ultettek le kisasztalhoz (addig etetoszekbe volt) vagy amikro valami ujat csinalt amit elotte nem. Szinten bele van irva, hogy melyek a teruletek amiben a kisfiam nagyon jo es mi az amiben nem annyira. Benne vannak a kedvenc bolcsis jatekai, etelei. Ezt majd bolcsi befejezeskor az anyukanak ajandekozzak es lehet tovabb vinni az oviba vagy eltenni emlekbe.
19 honapos lesz nemsokara
nagyon köszönöm a válaszokat!
a "mi" bölcsinkben állítólag komolyan veszik ezt a naplót (ami nekem nagyon tetszik), úgyhogy ha itt is olyan lesz, mint nálatok, kedves utolsó válaszoló, akkor nagyon fogok örülni. látszik, hogy nálatok tényleg odafigyelnek és érdemben foglalkoznak a gyerekkel. persze, a napló hiánya nem jelenti azt más bölcsiben, hogy ott nem foglalkoznának velük maximálisan, csak nekem nagyon tetszik ez az ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!