Anyukák, nektek van otthon füzet, napló, amibe napirendet írtok, esetleg megtervezitek a heti menüt?
Egy nagyon aktív,huncut kislány anyukája vagyok,szívem alatt a kis tesóval.És kezdem elveszíteni a fonalat a háztartásban,az életben.Gondolom a fáradság,meg hogy mindenre oda kell figyelni.
Szóval,ötletek,praktikák?
ah én mindenhez listát irok
étlap:menüt ilyen netes oldalakról mentem el és ki is lehet nyomtatni belőle:
a bev. listát kimágnesezem a fagyasztó oldalára
a menü listát meg egy alkoholos filces táblán irom ami a konyhaszekrény ajtajára van felragasztva kétoldalú ragasztóval
olyat is lehet csinálni word-ben v. excel-ben hogy ha a készletből valami kifogyóban van beikszeled hogy kell majd venni.
nálam egy napló szerüségben fel vannak irva a körzetben levő boltok nyitva tartásai is !
egy háztartási füzet jellegü ami kicsi elfér a táskádban.
lehet még olyat hogy kiirod a hét melyik napján mit kell otthon csinálni - úgy ajánlott hogy egy nap egy helyiség és akkor nem kell nagyon takaritani hanem csak elég szinten tartani a rendet.-
remélem beválik nálunk ezek a baba születésével kezdődtek és még a terhesség alatt megcsináltam megterveztem a táblázatokat hozzá
Kis jegyzetlapokra írom fel, hogy mit kell venni vagy mit kell elintézni.
Néha a hajam színét is fel kell írni, olyan feledékeny vagyok :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!