Hogy kell kialakítani egy jó napirendet?
Ugyanezt csináltam mit Te.Soha nem kelt azonos időben...
Majd kb.fél éves volt mire lett napirendünk!!!!!És Ő magának alakította ki.
Ennyi bőven elég. A kisbaba nem gép, hogy mindig ugyanúgy működjön. :)
Majd ha elkezditek a hozzátáplálást, el fog kezdeni alakulni, de az is hónapokba fog telni+az évszakok változása is új szokásokat hoz magával. Télen pl. egészen máskor van a séta, mint nyáron.
Nekünk sem volt kiszámítható napirendünk a kisfiam 1 éves koráig, csak az este ment mindig ugyanúgy. Azóta sem kel egyforma időben, de mindegy, hatkor ébred-e vagy nyolckor, ugyanúgy 11-kor álmosodik el délelőtt, és utána már teljesen kiszámítható. Figyelni kell az igényeit, ennyi a titok. De most még nem várj csodát. :)
Picike még, jó ha az esti rutin fix, de ennyi elég.
Ahogy előttem írták: ne várj csodát és a gyerkőc nem gép. Mi is egyik reggel fáradtan, hisztisen kelünk, máskor meg kiugrunk az ágyból hajnalban, egyszer telezabáljuk magunkat, van amikor csak unottan csipegetünk.... A munkahelyemen is egyszer lendületesen, jó kedvűen dolgozom, van amikor meg semmi nem megy, csak nyűglődöm és a 10 perces munkán másfél óráig szüttyögök.
Semmi baj ezzel, légy rugalmas.
Ráadásul ebben a korban mire kialakítanál egy rutint, már borul is, hiszen egyre kevesebb alvásra lesz szüksége, másképp telnek majd a napjaitok.
Ja, akkor félreértettem.
Kezeld ezt is rugalmasan, ahogy jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!