Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Teljesen kivagyok idegelve....

Teljesen kivagyok idegelve. Mit tegyek? Ezt már nem bírom.

Figyelt kérdés

Az van, hogy már csak egy hét a felvételiig, és egészen tegnap reggelig semmi bajom sem volt, de az iskolában. Az elején kezdem. Ilyen lesz a bizim (marha szar:():

Irodalom:5

Nyelvtan:4

Német:5

Történelem:5

Informatika:4

Földrajz:5

Matematika:5

Fizika:4

Kémia:5

Biológia:5

Ének:5

Testnevelés:4

Művészetek(rajz, technika csak nálunk ezt a kéttantárgyat egy kalap alá vettük:5

Nem valami jó, de a következő félévben jobb leszek:). Tegnap a töri tanárom azt mondta, hogy sok lesz a négyes hát nem valami kevés. Meg azt mondta, hogy NAGYON jóra kell megírnom ha beakarok kerülni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumba, de úgy mondta, hogy teljesen elbizonytalanított, és tök parázzok. Ma kitöltöttem a 2010-es pótfelvételit a matekot meg a magyart. A matek 39 pontos lett (:S), a magyar meg 38 pontos(:S). Szerintetek feleslegesen idegelem magamat?

2011. jan. 15. 16:01
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Csak sokan jobbak nálam. Meg az egyik kedvenc tanárom is amint meglátta a jegyeimet hát... Meg az ilyenek miatt aggódok.
2011. jan. 15. 19:59
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért,őszintén,ő mit várt tőled?Szerintem örülnie kéne,hogy ilyen ambíciózus gyereket taníthat.Nem igazán értem,mit kéne még tenned,szerintem teljesen rendben vagy!Én is belebetegszem a hajtásba,iszonyú maximalista vagyok és minden kis kudarcon hetekig rágom magam.De azt mondta egy szakember,így egyetemista se lesz belőlem,nemhogy orvos,szóval megpróbálok úrrá lenni ezeken a félelmeken!Szerintem ne törődj senkivel,csak így tovább!
2011. jan. 15. 20:03
 23/31 A kérdező kommentje:
Jó fej a tanár. Ő is meg én is tudom, hogy ennél többet tudok. :(
2011. jan. 15. 20:44
 24/31 anonim ***** válasza:
viccelsz? ezzel az átlaggal simán bekerülsz,én sokkal rosszabb jegyekkel kerültem be egy erős gimnáziumba,de most már jobban tanulok :)
2011. jan. 15. 20:46
 25/31 A kérdező kommentje:
Nem viccelek.
2011. jan. 15. 20:57
 26/31 anonim ***** válasza:
k*rvajó vagyok, dicsaekvős k*rva, njekem fele ennyi se lesz mégis felvesznek gimibe
2011. jan. 16. 13:29
 27/31 anonim ***** válasza:
Az iskola sok mindent megtanít, de nem csak az a lényeg, az életet élni is kell, nemcsak megtanulni
2011. jan. 16. 13:30
 28/31 anonim ***** válasza:
aaaasd. hol vannak itt a kaki jegyek, baaa? :'D 4es 5ös, alig pár 4es..
2011. jan. 16. 19:19
 29/31 anonim ***** válasza:

Szerintem egy 8.-ban tök jó (Y) .

A 4-es jegy azt jelenti,hogy jó,szóval sztem nem rossz.

2011. jan. 18. 20:50
 30/31 anonim ***** válasza:
komoly idejöttél felvágni a jegyeiddel.?? na mennyél már a homályba...
2011. jan. 19. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!