Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Teljesen kivagyok idegelve....

Teljesen kivagyok idegelve. Mit tegyek? Ezt már nem bírom.

Figyelt kérdés

Az van, hogy már csak egy hét a felvételiig, és egészen tegnap reggelig semmi bajom sem volt, de az iskolában. Az elején kezdem. Ilyen lesz a bizim (marha szar:():

Irodalom:5

Nyelvtan:4

Német:5

Történelem:5

Informatika:4

Földrajz:5

Matematika:5

Fizika:4

Kémia:5

Biológia:5

Ének:5

Testnevelés:4

Művészetek(rajz, technika csak nálunk ezt a kéttantárgyat egy kalap alá vettük:5

Nem valami jó, de a következő félévben jobb leszek:). Tegnap a töri tanárom azt mondta, hogy sok lesz a négyes hát nem valami kevés. Meg azt mondta, hogy NAGYON jóra kell megírnom ha beakarok kerülni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumba, de úgy mondta, hogy teljesen elbizonytalanított, és tök parázzok. Ma kitöltöttem a 2010-es pótfelvételit a matekot meg a magyart. A matek 39 pontos lett (:S), a magyar meg 38 pontos(:S). Szerintetek feleslegesen idegelem magamat?

2011. jan. 15. 16:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagy lány vagy?
2011. jan. 15. 16:19
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen tanuló maradsz,elég lesz bőven,legyél mindenből tuti,a nyelvtanra gyúrj még rá egy kicsit.töriből mennyire vagy erős?
2011. jan. 15. 16:19
 13/31 A kérdező kommentje:
lány vagyok. A törit azt imádom. A fizikával nincs bajom csak a tanár nem kedvel aztán nincs kedvem rá tanulni. A számolások meg mennek. Szerencsére.:)
2011. jan. 15. 16:22
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
én is most felvételizek és nekem rosszabb lesz a félévim(kicsit)a központi kb. ugyanilyen mondjuk én nem győri vagyok Xd de mégse idegeskedek ennyire emiatt de nekünk jó tanáraink vannak
2011. jan. 15. 16:24
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha töriből jó vagy akkor húz bele a nyelvtanban ,mert töri érettségin (sajnos) pontozzák majd a helyesírásodat vagyis nálunk volt olyan ,hogy valaki a helyesírása miatt nem ment át.

De az azért nem kevés helyesírási hibát vonhatott maga után.

Nővéremnek meg föci érettségin vontak pontot,mert a tájegységek nevét nem jól írta.

Szerintem maradj ezen a szinten és minden sima lesz.

Csak ne stresszeld már magad ennyire,milesz az érettségin? :D

Az idegennyelv,hogy megy?

A beszélőkéd működik rendesen? :)

Szépen tudsz beszélni,fogalmazni??Vagy esetleg érvelni??

2011. jan. 15. 16:26
 16/31 A kérdező kommentje:
Hát olyan vagyok, hogyha odafigyelek az órán, és nem olvassom át, akkor megírom 3-ra, de ez inkább föcire jelemző. Németből csütörtökön írtunk, én meg nem tudtam. Átnéztem azt hála az égnek fél ponttal ötös lett.
2011. jan. 15. 16:27
 17/31 A kérdező kommentje:
Be nem áll a szám.xD Szeretek beszélni, és a német is nagyon jól megy.
2011. jan. 15. 16:30
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha a törit imádod,akkor nem lehet gond! (: A nyelvtanra rágyúrsz és minden rendben lesz!Ne izgulj,az ront a teljesítményeden.A tanárokkal ne törődj-engem egyszer képenröhögött az egyik,ő most teljesen kivan idegileg,én meg versenyen vagyok a tantárgyából. : )) Küzdj azért,amit elterveztél,ne hagyd magad befolyásolni/megállítani.Rendben lesz minden!Sok szerencsét Neked.
2011. jan. 15. 16:30
 19/31 anonim ***** válasza:
68%

Hát te tényleg hülye vagy. A bizid az teljesen jó. Pl az én húgom elb*szta rendesen most 8. félévre, matek 3-as, kémia 2-es, pedig nagyon okos lány, csak a tanárai pofára osztályoznak és nem szeretik a húgom. Úgyhogy a tiéd mondhatni tökéletes. A felvételidről meg ne panaszkodj. Az 50/39-es matek nagyon is jó. Szégyen, nem szégyen, nekem tavaly csak 24 pontom lett a matekon, holott nem vagyok buta.

Úgyhogy ne panaszkodj, hanem örülj az eredményeidnek. Nem értem, miért van önbizalomhiányod.

2011. jan. 15. 17:26
 20/31 anonim ***** válasza:

Figyi simáááán.Tesóm is ilyen tanuló volt(talán rosszabb) Az érettségit kell jól megírnod.

Matekból 4 re érettségizett a választott tantárgy 4 többi 5. Most másodéves a jogin- Simán.

2011. jan. 15. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!