Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Erős gimi, de teljesen új...

Erős gimi, de teljesen új környezet, vagy megszokott város, számomra nem túl erős általánossal?

Figyelt kérdés
Nincs már olyan sok időm eldönteni, és viszonylag nagy kérdés. Maradnék, mert itt vannak a barátaim, normális osztályom van, szeretem a lovasoktatómat és a tánctanáromat, itt laknak a testvéreim, imádom ezt a várost. Az egyetlen hátrány, hogy ugyan nem "selejtképzőbe" járok, de úgy érzem, nem elég erős nekem ez a suli, viszont nem járnék be minden reggel Pestre hatosztályos gimibe. Átköltöznék apumhoz, mert az utóbbi 1 évben kevesebbet láttam, új embereket ismerhetek meg, ami azért fontos, mert ugyan vannak itt barátaim, de nem sok, mert félreismertek az emberek. :,s És ugye nagyon fontos a suli. Ahol apumék laknak, van egy nagyon jó hatosztályos gimi, ami sokkal inkább való nekem, mint a mostani általános. Egyszerűen úgy érzem, kevés nekem, amit tanulunk, és biztos vagyok abban, hogy nem csak azért, mert mégcsak most kezdtem a 6. osztályt, mert belenézegettem az egyik bátyám általános iskolás könyveibe, és simán megértettem a 7-es anyagot is. Ti melyiket választanátok? Amúgy még régebben feltettem ezt a kérdést, de azóta kissé változtak a körülmények, és nem nagyon kaptam válaszokat.
2011. szept. 4. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Erősebb gimi, egyértelmű. A mostani barátaiddal így is tarthatod a kapcsolatot, de egy jó suli a jövőd megalapozását jelenti. Nem szabad feladnia jövőt a jelenért.
2011. szept. 4. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

menj más suliba

majd lesznek uj barátaiddal

a régiekkel meg tarthatod a kapcsolatot

2011. szept. 4. 16:57
 3/5 anonim válasza:
100%
plusz: ha eleve kevés a barátod, mert félreismertek.. akkor menj új suliba és kezdj tiszta lappal.: DD
2011. szept. 4. 16:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem igazán fogom tudni tartani a kapcsolatot a mostani barátaimmal, mert kapásból a legjobb barátnőm nem szokott gépezni, a többieknek meg nincs se skypejuk, se msnjük, semmijük, csak facebookjuk, de feltörtek, lett ebből egy balhé és azóta nem facebookozok. :s Egyébként leginkább az tart vissza, hogy ritkajó osztályom van, és inkább anyás vagyok, de apumat is nagyon szeretem, és ugye ki tudja, milyen gyökér osztályt fogok ki, anyummal meg 2 hetente 1 hétvégén találkozni elég kevés.
2011. szept. 4. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menyél ha hátráltatt az iskola és ugyérzed töbet tudsz kihozni magadból. Bár te jó osztályt fogtál ki. Én is elakarok menni 6. osztályos gimire jövöre. De nekem anyival könyebb hogy a valaha volt legidegesitöbb osztályt fogtam ki. Ha akarsz velem beszélni irj privit
2011. szept. 8. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!