Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Teljesen kivagyok idegelve....

Teljesen kivagyok idegelve. Mit tegyek? Ezt már nem bírom.

Figyelt kérdés

Az van, hogy már csak egy hét a felvételiig, és egészen tegnap reggelig semmi bajom sem volt, de az iskolában. Az elején kezdem. Ilyen lesz a bizim (marha szar:():

Irodalom:5

Nyelvtan:4

Német:5

Történelem:5

Informatika:4

Földrajz:5

Matematika:5

Fizika:4

Kémia:5

Biológia:5

Ének:5

Testnevelés:4

Művészetek(rajz, technika csak nálunk ezt a kéttantárgyat egy kalap alá vettük:5

Nem valami jó, de a következő félévben jobb leszek:). Tegnap a töri tanárom azt mondta, hogy sok lesz a négyes hát nem valami kevés. Meg azt mondta, hogy NAGYON jóra kell megírnom ha beakarok kerülni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumba, de úgy mondta, hogy teljesen elbizonytalanított, és tök parázzok. Ma kitöltöttem a 2010-es pótfelvételit a matekot meg a magyart. A matek 39 pontos lett (:S), a magyar meg 38 pontos(:S). Szerintetek feleslegesen idegelem magamat?

2011. jan. 15. 16:01
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
71%
Hát te hülye vagy.
2011. jan. 15. 16:11
 2/31 A kérdező kommentje:
Kösz. -.- Bővebben miért is?
2011. jan. 15. 16:11
 3/31 anonim ***** válasza:
88%
Dicsekedsz? Miert parazol? 9 otos, 4 negyes. Hol van a"sok negyes". Hagyd mar!
2011. jan. 15. 16:12
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Először is: nagyon jó a félévi bizonyítványod! A 4-es nem szégyen! Ezért nehogy rossznak gondolt magad,sőt legyél magadra büszke,hogy ilyen jó lesz a félévid.

Másodszor: Hány pontból lett 39 és 38 pontod? Azért nem mindegy:) De nem hiszem,hogy nagyon elrontottad volna!

2011. jan. 15. 16:12
 5/31 A kérdező kommentje:
Nem dicsekszem. De az átlagom csak 4,69. Az a baj, hogy nem tom most ez jó vagy nem. Mert én nem vagyok rá büszke.
2011. jan. 15. 16:13
 6/31 A kérdező kommentje:
50-50-ből lett.
2011. jan. 15. 16:13
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

50-ből gondolom.Szerintem meglesz az,ne aggódjál!Nem vagy hülye,én is pont ilyen önmarcangolós vagyok. : ))

10.-es vagyok,4,7-es átlag,orvosit célzom meg. : )) Sok szerencsét!Mi leszel,ha nagy leszel? : DD

2011. jan. 15. 16:14
 8/31 A kérdező kommentje:
Ügyvéd. Csak kicsit félek, hogy a mostani szorgalmam, és jegyeim nem lesznek elegek a gimiben ha bekerülök.
2011. jan. 15. 16:16
 9/31 anonim ***** válasza:
89%

Nyugi már ha minden tantárgyat összesítem akkor is 4.69230 (stb :D ) az átlagod vagyis 4.7 ami már 5-ös átlagot jelent.

Ne spirázd túl magad.

Amúgy meg nem azért tényleg lehet javítani,de azért ne vidd túlázsba,hogy szär a bizid azért az a 4 darab négyes nem a világ vége.

Meg pl tesiből is simán meglehet az 5-ös.

Látom matekból 5-ös vagy akkor fizikából is meglehet.

Szerintem nincs itt SEMMI gond sem,szép lesz ez a bizi :D

2011. jan. 15. 16:18
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Most az ált.suliban tanulsz vagy magától minden a fejedbe megy? Mert,ha a második,akkor biztos nem lesz problémád a gimiben sem. Ha az első,akkor pedig egy kicsit kell szorgalmasabbnak lenned. Sőt, a végén rá fogsz jönni, hogy hogy tudsz megtanulni sok anyagot viszonylag egyszerűen. Kitartás és sok sikert!:)
2011. jan. 15. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!