Teljesen kivagyok idegelve. Mit tegyek? Ezt már nem bírom.
Az van, hogy már csak egy hét a felvételiig, és egészen tegnap reggelig semmi bajom sem volt, de az iskolában. Az elején kezdem. Ilyen lesz a bizim (marha szar:():
Irodalom:5
Nyelvtan:4
Német:5
Történelem:5
Informatika:4
Földrajz:5
Matematika:5
Fizika:4
Kémia:5
Biológia:5
Ének:5
Testnevelés:4
Művészetek(rajz, technika csak nálunk ezt a kéttantárgyat egy kalap alá vettük:5
Nem valami jó, de a következő félévben jobb leszek:). Tegnap a töri tanárom azt mondta, hogy sok lesz a négyes hát nem valami kevés. Meg azt mondta, hogy NAGYON jóra kell megírnom ha beakarok kerülni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumba, de úgy mondta, hogy teljesen elbizonytalanított, és tök parázzok. Ma kitöltöttem a 2010-es pótfelvételit a matekot meg a magyart. A matek 39 pontos lett (:S), a magyar meg 38 pontos(:S). Szerintetek feleslegesen idegelem magamat?
Először is: nagyon jó a félévi bizonyítványod! A 4-es nem szégyen! Ezért nehogy rossznak gondolt magad,sőt legyél magadra büszke,hogy ilyen jó lesz a félévid.
Másodszor: Hány pontból lett 39 és 38 pontod? Azért nem mindegy:) De nem hiszem,hogy nagyon elrontottad volna!
50-ből gondolom.Szerintem meglesz az,ne aggódjál!Nem vagy hülye,én is pont ilyen önmarcangolós vagyok. : ))
10.-es vagyok,4,7-es átlag,orvosit célzom meg. : )) Sok szerencsét!Mi leszel,ha nagy leszel? : DD
Nyugi már ha minden tantárgyat összesítem akkor is 4.69230 (stb :D ) az átlagod vagyis 4.7 ami már 5-ös átlagot jelent.
Ne spirázd túl magad.
Amúgy meg nem azért tényleg lehet javítani,de azért ne vidd túlázsba,hogy szär a bizid azért az a 4 darab négyes nem a világ vége.
Meg pl tesiből is simán meglehet az 5-ös.
Látom matekból 5-ös vagy akkor fizikából is meglehet.
Szerintem nincs itt SEMMI gond sem,szép lesz ez a bizi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!