Eltiltottak a számitógéptől. Igazságos ez?
A kérdésem az lenne, hogy igazságosnak tartjátok-e a döntést?
Kérem irjatok kort a valaszok végére...Köszönöm
16 éves fiú vagyok. Egy nap, számtanból rossz jegyet kaptam, és megbüntettek, hogy nem számitógépezhetek ameddig ki nem javitom a kapott jegyet.
Ezt a kérdést is csak titokban irom.
Szerintetek normális-e ez a büntetéses dolog ilyen korban vagy sem?
Igazságos a büntetés vagy sem?
Válaszok után életkort kérek.
Előre is köszönöm a válaszokat
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, ha lehet még több választ várok.
Ja és különben pedig nem vagyok függő, nem vagyok rászokva. Nem egészsegügyi óvintéskedés az, hogy engem eltiltottak a számitógéptől, csak egyszerűen érdekelne a többiek véleménye. Szerintem sem kéne ilyen büntetésekkel "sújtani" egy majdnem felnőttet, de ez csak az én véleményem. Van aki másképp gondolja, példa erre : Anyám.
Még több válszt...:)
Korotokat kérem. :)
szia! 24 éves 2 gyerekes anyuka vagyok,és majdnem egy cipőben járunk :) A párom lekódolta a gépet,így csak akkor ülhetek ide,ha Ő bekapcsolja. Miért,mert csak azt csináltam meg,amit nagyon kellett (gyerekek,főzés,mosás) ami pedig nem volt elsődleges (portörlés,mosogatás) hanyagoltam. Jó lecke ez mind a kettőnknek!!
Igyekezz javítani a jegyeden,én pedig jobban figyelek,hogy itthon minden kész legyen :) Csak ez a kiút van!!
Igazságos volt ez a büntetés! Én is megvonnék valamit a gyerekeimtől,ha nem tanul rendesen!
Az hogy 16 éves vagy,nem jelenti azt,hogy felnőttél! Felnőtt akkor leszel,amikor képes leszel felmérni a tetteid következményét! Addig ne várd,hogy szabadjára eresszenek az Ősök! Javítsd ki a jegyed,akkor mindenki boldog lesz!
Üdv:24 éves 2 gyerekes anyuka :)
ha azert nem tanulsz mert sokat netezel akkor valoszinuleg igazsagos(anyukad latja menyit vagy a gep elott)ilyen idos korban nehez buntetni...
27eves vagyok.
Utolso,na ez nekem durva,ha a ferjem lekodolna a netet agyonutnem.Ez szamomra lekiskorositas.
Nekem is durva, hogy a férjed lekorlátozza a netet. Basszus!
Egyébként, engem sosem büntetnek meg a szüleim, mert tudják, hogy nekem elég büntetés az, ha egy 4est kapok [sosem tanulok, mindig net előtt lógok, ebből adódóan néha-néha előfordul :D].
15/L
Igazságos. Nem akarnak Ők rosszat Neked, csak hogy tanulj, és mivel látják a gép előtt ülsz inkább, a tanulással elmaradsz. Még igenis ilyen korban is kell a szülői nevelés, és ez, semmi más. Ez rendes nevelés, mást ilyenkor már szinte agyonvernek, az már nem jó irányba nevelés.
35/N
Az olyasmit, meg hogy Ó már 15 éves majdnem felnőtt blah bhah, nagyon nem bírom. Na és, akkor már sz..rjuk le a gyerekünket, hagy zülljön, aztán azért ad a fejünkre később, hogy nem szóltunk rá mikor még nem volt késő. Ilyen is van ám.
Tanulj, hagy bízzanak benned, és akkor te is kapsz kiváltságokat ! Azért csinálják, mert szeretnek !
Ha majd felelősséget tudsz vállalni a tetteidért, akkor leszel felnőtt! Addig meg sem közelíted ennek a szónak a jelentését! Igen GYEREKES DOLOG hogy Neked áll feljebb,mert a szüleid ösztönözni próbálnak,hogy legyél valaki az életben! Ne az utcán végezd,kukákban turkálva,meg ne segélyből tengődj,meg ne az legyen,hogy alig tudsz elhelyezkedni... SOKAN ÖRÜLNÉNEK,HA OLYAN SZÜLEIK LENNÉNEK,MINT A TIED! Sokan ugyanis a mai világban is szíjjal verik a gyereket-és a gyerek akár milyen böhöm nagy,nem mert szembeszállni. -a saját rokonságomban (testvérem így "nevelte" a gyerekeit-ami azért meglepő,mert ránk soha nem emeltek kezet.) is tapasztaltam,elég pocsék volt belegondolni is !
(ennyi erővel ne büntessük aki lop,mert már felnőtt?-tudom nem hasonló csoportba osztható,de a lényeg így is érthető szerintem)
34/N.
sokszor mondom , hogy ilyesmikkel nem büntethetnek meg. s akkor mondják, hogy minden a gép miatt van. pedig én sem vok függő. azzal h eltiltottak engem, mégtöbbet gépeztem:D ha azt akarod, hogy a gyereked megcsináljon vmit, azt tiltsd meg neki. hát ez nálam sokszor igaz:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!