Babám kiütéses lett mert sok tejterméket fogyasztottam és eltiltottak tőle. De vajon meddig nem ihatok tejet és tejterméket? Végig míg szoptatok?
Nekem azt mondta a védőnő, hogy napi 2 dl tejnél többet ne igyak, de más tejterméket fogyaszthatok (kefír, joghurt,sajt). Tejet annyit iszok, amit reggel a kávémba töltök és slussz. Pedig már annyira szomjazom rá:( Szerintem csökkentsd a fehérje bevitelt, vagy lehetséges, hogy csak bizonyos tejtermékektől lett ez a babádnál.
További jó babázást!):
Szia!
Az én babámnak véres széklete volt, azt mondták a tejfehérje miatt.2,5hósan diétáztam most 9hós a fiam,szopizik de eszik főzelékeket és gyümölcsöt.A héten kap tejterméket (sajt,túró) kóstolóba gasztroenterológus tanácsára. Ha gondolod hétvége fele megírom mi volt a fiam reakciója?!
Szia!
10:02h-es válaszoló vagyok.Babám a héten evett sajtot és joghurtot.Semmi baja nem lett tőle.Se kiütés,haspuffadás,véres széklet.
Remélem nálatok is rendben lesz minden.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!