Eltiltottak a számitógéptől. Igazságos ez?
A kérdésem az lenne, hogy igazságosnak tartjátok-e a döntést?
Kérem irjatok kort a valaszok végére...Köszönöm
16 éves fiú vagyok. Egy nap, számtanból rossz jegyet kaptam, és megbüntettek, hogy nem számitógépezhetek ameddig ki nem javitom a kapott jegyet.
Ezt a kérdést is csak titokban irom.
Szerintetek normális-e ez a büntetéses dolog ilyen korban vagy sem?
Igazságos a büntetés vagy sem?
Válaszok után életkort kérek.
Előre is köszönöm a válaszokat
Hát nem a kijavitásig tiltottalak volna el, mert az nem megy 1 hét alatt, az tuti. De pár napra azért biztosan. A hozzáállásodtól is függ. Ha látom az igyekezetet, előbb enyhülnék, ha nem, akkor később. De hát valamit csak kell tenni...
37/L
Még elképzelni sem tudom, hogy a szüleim bármit is megtiltottak volna nekem 16 éves koromban.
60N
szerintem igazságos.
Engem is eltiltottak a koleszban a kimenőtől 16 évesen, nem egy hétre, hanme egy hónapra. Ezek szerint szokás a 16 éveseket a szabadidő korlátozásával büntetni.Intézményes pedagógia szerint is. Mert mással mivel is?
45N
ha te beszöktél ezt a kérdést feltenni, akkor eléggé rá lehetsz szokva. Annyira, hogy ez okozhatja a tanulmányi eredményeid hanyatlását. Akkor ez nem büntetés, hanem egészségügyi óvintézkedés. Nincs igazam?
Tudom miről beszélek, én is rászoktam.
Te mit tennél magadért, hogy többet tudj tanulni?Mi lenne a jó módszer?
Én meg naponta csak 1 órát gépezhetek amíg matekból ki nem javítom a 4-es átlagom 5-ösre mert anyám szerint a 4-es=szar
5-ös=jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!