Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akit a terhesség elején...

Akit a terhesség elején eltiltottak a szextől, az már végig nem élhetett házaséletet?

Figyelt kérdés
Engem rögtön eltiltottak. Még csak 7 hetes múltam, nem azért kérdeztem, mert nem bírom ki.
2010. szept. 2. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 3 baba ment el, mire a 4. sikerült (most 28 hetes vagyok). Nekünk sem javasolták a szexet az előzmények miatt és azóta nem is voltunk úgy együtt. Megbeszéltük, hogy nem kockáztatunk. Máshogy megoldjuk a dolgot, de első a baba.
2010. szept. 2. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem az első babámmal 8 hetesen tiltottak el, másodiknál pedig már 5 hetesen. Végig nem lehettünk úgy együtt.
2010. szept. 2. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
veszélyeztetett vagyok én is, 12. héttől tiltottak el a házasélettől, de megmondom őszintén mi már kétszer megszegtük, nem bírtam ki :( 19. hétben járok, szerencsére nem volt közben sem és utánna sem semmi probléma. persze ezzel nem bíztatni akarlak!! úgy gondolom a testünk úgyis jelzi, ha mégsem kellene...
2010. szept. 2. 18:33
 4/4 anonim ***** válasza:
en is veszelyeztetett vagyok. 14 hetes es nyitott a mehszaj, hogy miota es mennyire meg nem tudjuk, de nem szexelhetunk es az orgazmustol is el lettem tiltva, mert minden egyes egyuttlet utan kegyetlenul vereztem es azt hittem vetelek. szoval bojt van nalunk is. pedig en ugy de ugy akarom.. :)
2010. szept. 2. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!