Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akit a terhesség egész időtart...

Akit a terhesség egész időtartama alatt eltiltottak a szextől, hogyan bírta ki? Apának kedveskedek, de velem mit lehet tenni? Teljes tilalom van és már nehezen bírom.

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 17:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
uh :S miért lettél eltiltva egész időre ?:S
2009. aug. 13. 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem semmit,mert az orgazmus méhösszehúzódásokat okoz,ami gondolom,ha eltíltottak a szextől nem tesz most jót.Valahogyan tarts ki,lehet,hogy nem lesz az az eltíltás végleges.Hanyadik hónapban vagy?
2009. aug. 13. 17:55
 3/11 A kérdező kommentje:
23 hetes vagyok és veszélyeztetett terhes folyamatos hasfeszülés miatt.csak nagyon nehéz.
2009. aug. 13. 17:56
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Hát akkor sajnos tényleg teljes tilalom van.Tilos az orgazmus.Hát nem ez lesz az utolsó,és nem ez lesz a legnehezebb áldozat,amit majd hoznod kell a gyermekedért.Kitartást kívánok,és szép egészséges babát.
2009. aug. 13. 18:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

szia! Nagyon sajnállak! Én is el vagyok tiltva, de már nagyon nehezen bírom, pedig még csak 10 hete tart az eltiltás. Az a helyzet, hogy a páromat képtelen vagyok kielégíteni behatolás nélkül, szóval azota mindketten szenvedünk. Múlt szombaton nem bírtam tovább és egy egészen picit kényeztettem magam. Isteni volt! és azóta semmi bajom. De várok szombatig, hátha végre azt mondja a doki, hogy szabad.

Nekem az segített, ha megpróbáltam még azt is elkerülni, hogy szexet lássak, halljak róla, vagy egyéb. Ilyenkor csak az a gáz, hogy a páromnak van egy rossz szokása: tegnap este tök pucéron hajkurászta a legyeket egy határidőnaplóval a lakásban. Hadd ne mondjam, majdnem rámásztam, olyan szexis volt... :)

2009. aug. 13. 18:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is el voltam tiltva a 8. héttől.Nagyon nehézfőleg mert a férj ugye nincs tiltva...

de elmúlt és egészséges a gyerekem ez a fő-

2009. aug. 13. 18:36
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Én a 29. héttől voltam tiltva vérzés miatt.

Ha nincs orgazmusod-mert azt kell elkerülni, akkor lehet kedveskedni egymással, sőt még finoman behatolni is, csak tudni kell tartani a lassú iramoot és megállni, hogy belelendülj, vagy tovább menj, mint kéne.

2009. aug. 13. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szedsz magnéziumot? Attól lazul a méh izomzata.
2009. aug. 13. 20:53
 9/11 anonim ***** válasza:
68%

Szia.Mi is el voltunk tiltva(illetve csak én),már a kezdetektől,mert volt egy vetélésem,meg végig kemény volt a hasam 3*2db magnézium mellett is.Nálunk is a "kézimunka" volt megengedett csak,ez van a baba egészsége mindennél többet ért.Elmúlt,megszületett a kisfiunk és túléltem:D,most már szabad a pálya és be is pótoltuk:),az elvesztegetett időt.Türelem,gondolj a babádra,és kényeztesd a párodat:D

Boldog babavárást.

Üdv.11.5hós manó anyuja

2009. aug. 13. 21:15
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
Szia!Tudom miről beszélsz,kedves kérdező! :) Én kb.8 hétig voltam eltiltva a végén,és ugye azzal magyarázta a doki,hogy az orgazmus okozta izgalmat kell elkerülnöm.Mondom én: Én az a folyamatos izgalom amit az elmaradt szex okoz,az nem gáz??? :) Folyton kemény volt a hasam,mert csak a szex járt az eszemben...Hála istennek gyönyörű,egészséges kislányt szültem,3.5 hónappal ezelőtt. :) Ja,és a 4-ik válaszoló határidőnaplós sztorija megnevettetett nagyon.Elképzeltem a jelenetet....:)))
2009. aug. 14. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!