Akit a terhesség egész időtartama alatt eltiltottak a szextől, hogyan bírta ki? Apának kedveskedek, de velem mit lehet tenni? Teljes tilalom van és már nehezen bírom.
szia! Nagyon sajnállak! Én is el vagyok tiltva, de már nagyon nehezen bírom, pedig még csak 10 hete tart az eltiltás. Az a helyzet, hogy a páromat képtelen vagyok kielégíteni behatolás nélkül, szóval azota mindketten szenvedünk. Múlt szombaton nem bírtam tovább és egy egészen picit kényeztettem magam. Isteni volt! és azóta semmi bajom. De várok szombatig, hátha végre azt mondja a doki, hogy szabad.
Nekem az segített, ha megpróbáltam még azt is elkerülni, hogy szexet lássak, halljak róla, vagy egyéb. Ilyenkor csak az a gáz, hogy a páromnak van egy rossz szokása: tegnap este tök pucéron hajkurászta a legyeket egy határidőnaplóval a lakásban. Hadd ne mondjam, majdnem rámásztam, olyan szexis volt... :)
Én is el voltam tiltva a 8. héttől.Nagyon nehézfőleg mert a férj ugye nincs tiltva...
de elmúlt és egészséges a gyerekem ez a fő-
Én a 29. héttől voltam tiltva vérzés miatt.
Ha nincs orgazmusod-mert azt kell elkerülni, akkor lehet kedveskedni egymással, sőt még finoman behatolni is, csak tudni kell tartani a lassú iramoot és megállni, hogy belelendülj, vagy tovább menj, mint kéne.
Szia.Mi is el voltunk tiltva(illetve csak én),már a kezdetektől,mert volt egy vetélésem,meg végig kemény volt a hasam 3*2db magnézium mellett is.Nálunk is a "kézimunka" volt megengedett csak,ez van a baba egészsége mindennél többet ért.Elmúlt,megszületett a kisfiunk és túléltem:D,most már szabad a pálya és be is pótoltuk:),az elvesztegetett időt.Türelem,gondolj a babádra,és kényeztesd a párodat:D
Boldog babavárást.
Üdv.11.5hós manó anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!