Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallottátok, hogy egy siófoki...

Hallottátok, hogy egy siófoki nőgyógyászt eltiltottak a szakmájától? Ez igaz? Mi lesz a betegeivel?

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem hallottam még. A páciensei meg majd keresnek másik orvost! Gondolom ott is sok van!
2009. szept. 15. 11:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ez az-e. De én egy olyat olvastam múltkor, hogy egy méhen kívüli terhességet cisztának nézett egy nődoki és meghalt a kismama! Durva!
2009. szept. 15. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát ha arrol szol az egész amit az utolso válaszolo irt akkor nem aggodnék azon mi lesz a betegeivel.

Még jó hogy eltiltják többet beteg ember közelébe nem engedném!És nem is fogják remélhetőleg...

Egy ember élete mulott rajta a figyelmetlensége miatt!!

Nehogymár azon aggodjunk mi lesz a betegeivel!!!

Inkább örülnek sztem hogy már nem hozzá járnak mikor kiderült ez az eset ha ez az ....

2009. szept. 15. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem arról beszélt a kérdező, mert ez is siófoki orvos. Megáll az ész. Itt elolvashatjátok:

[link]

2009. szept. 15. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
2009. szept. 15. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:

12.40 es és 13.06 os vagyok.

Hát borzalmas!!!

Én a betegei helyébe elmennék egy másik dokihoz kivizsgáltatni magam mielőtt még baj lenne..

Ilyet még nem is hallottam hogy nem lehet ezt észrevenni hogy nem a méhébe van a baba??!!!!6 hónapos terhesen???!!!

2009. szept. 15. 13:12
 7/8 anonim ***** válasza:
70%

Azért szörnyű hogy 1 millió forintot ér egy emberélet igaz azt pénzzel nem lehet kifejezni!!

De a dokit 1 évig tiltották el???nevetséges!!!

Én börtönbe is záratnám!!!És örökre eltiltanám!

2009. szept. 15. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem ő az orvosom, nála szültem. Igen, a hír igaz, de az ítélet nem jogerős. Az indexes cikkben benne van, hogy miért kapott csak ennyit. Ha másodfokon helybenhagyják az ítéletet másik orvost kell keresni. Igen, félelmetes egy kicsit, de ettől függetlenül én kedvelem, végtelenül emberséges, és nagyon sokan szeretik. Hát ez van.
2009. szept. 17. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!