Hallottátok, hogy egy siófoki nőgyógyászt eltiltottak a szakmájától? Ez igaz? Mi lesz a betegeivel?
Hát ha arrol szol az egész amit az utolso válaszolo irt akkor nem aggodnék azon mi lesz a betegeivel.
Még jó hogy eltiltják többet beteg ember közelébe nem engedném!És nem is fogják remélhetőleg...
Egy ember élete mulott rajta a figyelmetlensége miatt!!
Nehogymár azon aggodjunk mi lesz a betegeivel!!!
Inkább örülnek sztem hogy már nem hozzá járnak mikor kiderült ez az eset ha ez az ....
Szerintem arról beszélt a kérdező, mert ez is siófoki orvos. Megáll az ész. Itt elolvashatjátok:
12.40 es és 13.06 os vagyok.
Hát borzalmas!!!
Én a betegei helyébe elmennék egy másik dokihoz kivizsgáltatni magam mielőtt még baj lenne..
Ilyet még nem is hallottam hogy nem lehet ezt észrevenni hogy nem a méhébe van a baba??!!!!6 hónapos terhesen???!!!
Azért szörnyű hogy 1 millió forintot ér egy emberélet igaz azt pénzzel nem lehet kifejezni!!
De a dokit 1 évig tiltották el???nevetséges!!!
Én börtönbe is záratnám!!!És örökre eltiltanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!