Mikor hallottátok elúőször dobogni a kicsikétek szívét?
hát akkor még nem leszel a 7 dik hétben csak ha már 6 hét 6 napos lennél, ilyenkor sokat számít az 4 nap is..
ha minden igaz lesz szívhang, de nem hiszem hogy hallanád általában csak a 12 dik héten játszák le, legalábbis nekem úgy volt., szóval akkor hallottam először
amikor mentem a 7 dik héten akkor már az Uh
egy élő embriót mutatott 9crl(ülőmagassággal)
és pulzáló szívvel nagyon megható volt :)
érdekes mert nekem ez az első Uh hasi volt, csak a 9 heti volt hüvelyi, kicsit kellemetlen volt mintha rázott volna az a fej amit benyomott :)
de a 12 hetitől már hasi lesz
gratula :)
16 hós kislány anyukája :)
6+2-nél volt láttam már pulzálni a szívét.
Én meg úgy tudom, hogy 6 hetes terhes vagy és a 7. hétben vagy. 6+1-től 6+6-ig a 7. hétben vagy.
ne írj már butaságot.
ha valaki a 6 hetes és 3 napos az miért lenne a 7 dik hétben?
még be sem töltötte!
majd ha 6 hetes és 6 napos lesz akkor töltötte be a 6 dik hete, és kezdődik a 7 dik hét.
a dokik mindig a betöltött hetet számítják.
szóval a kérdező ha megy ultrahangra, akkor még a 6 dik hetet sem töltötte be nemhogy még a 7 diket.
olvass utána ...
ŰAmúgy én is úgy tudom... Ha mondjuk 40. születésnapod után 1 nappal már a 41. életévedben vagy. Én így tudtam a hetekkel is. Meg egyszer kérdeztem itt és a válaszban is ez volt... Nem értek már semmit.
De az megnyugtat, hogy lehet látni...
jól van kedves kérdező hát akkor ha te jobban tudod akkor rád bízom,
én is voltam terhes, kislányom 16 hónapos tudom a hetek számolását..
de tegyük fel, ha mondjuk ma van a szülinapod
és 24 éves lettél, holnaptól azt mondod mindenkinek hogy te már 25 éves leszel mikor még csak most töltötted be a 24 et???
ne viccelj már de te tudod, én nem is idegesítem magam
majd a doki megmondja úgyis !
na szia
Pedig a kérdező tudja jól...
32+2 hkm (tehát 33.hétben LÉVŐ kismama :P )
Ha 6+1 vagy akkor 7ik hétben vagy! Mindaddig így mondjuk,hogy a hetedik hétben vagy amíg be nem töltöd! Az orvosok és védőnők is így szokták mondani,kérdezni,hogy hányadik BETÖLTÖTT hetes vagy! És erre a válasz a 6!
Ha 12hetes és egy napos vagy ,akkor betöltött 3hónapos terhes vagy,vagyis már megkezdted a negyedik hónapodat .(Negyedik hónapban jársz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!