Mikor hallottátok elúőször dobogni a kicsikétek szívét?
óóóó de oktondi! nemhiába ad 68%-os választ. :S
logika amúgy csak. én ma pont 7. hetes vagyok
MA BETÖLTÖTTEM!
holnap 7+1, azaz kezdem a 8. hetet.
tehát MÉG NEM TÖLTÖTTEM BE, DE MEGKEZDTEM! ezért leszek a 8. hétben. a terhességem viszont még csak 7.hetes lesz!!
egyébként kérdező, csak hogy hozzád is szóljak, én pont 5 hetesen voltam és hüvelyit csinált, akkor csak petezsákocska volt. 8 hetesen kell mennem, pont egy hét múlva és nagyon várom. ;) majd írd meg mi volt! és hogy milyen volt. mikor mész pontosan?
:D Ne szívjátok már szegény vérét! Így is tiszta ideg lett... :D
Én jövő héten szerdán megyek majd délután. Azt, hogy mit csinálnak passzolom. Múltkor először hasit csináltak, majd hüvelyit,mivel nem látták már a hasin a 2. alkalommal... :( Elhelt a baba. Most voltam tegnap orvosnál. Tegnap csak megvizsgált a doki, de semmilyen UH-t se csinált, azt mondta kérjek időpontot 1 vagy 2 hét múlvára... Mondom én nem bírom kivárni a 2,5 hetet, így megyek jövő hét szerdán... :)
Szia!
6 hét+4 naposan voltam az első uh.
Crl:9mm
Nekem már ekkor lehetett látni,ill.hallani a pulzálást,kihangositotta nekem a doki.
Hüvelyi uh. volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!