Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor hallottátok elúőször...

Mikor hallottátok elúőször dobogni a kicsikétek szívét?

Figyelt kérdés
Én jövő hétre kaptam időpontot az orvoshoz, akkor leszek 6 hét 2-3 napos ( vagyis a 7. hétben leszek már ). Ez az első UH. Ez akkor hüvelyi lesz? Lehet hallani a szívét vagy még korai lenne?
2011. júl. 26. 10:43
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy a gyerekét is hülyének neveli.
2011. júl. 27. 18:08
 42/45 anonim ***** válasza:
uram isten. osztom az előttem szólókat, de legalább fognád be a szád. tudod nem hiába szokták mondani: nem mindegy hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. ;)
2011. júl. 27. 18:37
 43/45 anonim ***** válasza:
0%

gyerekét is hülyének neveli.

jobban nevelem én a gyerekemet mint te kis hülye köcsög

2011. júl. 27. 19:05
 44/45 A kérdező kommentje:

Figyelj állj le! Vagy vedd be a normálisan beszélek tablettád! Senki se kiváncsi, hogy mennyire tudsz úgy beszélni, mint egy kocsis! Amúgy ez is szép példa lesz a gyerekednek!

Ha már idág eljutottunk...

( egy tanító )

2011. júl. 28. 09:38
 45/45 anonim ***** válasza:
látom engem jól lepontozott! :D
2011. júl. 28. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!