Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor hallottátok elúőször...

Mikor hallottátok elúőször dobogni a kicsikétek szívét?

Figyelt kérdés
Én jövő hétre kaptam időpontot az orvoshoz, akkor leszek 6 hét 2-3 napos ( vagyis a 7. hétben leszek már ). Ez az első UH. Ez akkor hüvelyi lesz? Lehet hallani a szívét vagy még korai lenne?
2011. júl. 26. 10:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Áh, hidd el, az sem győzné meg.:)

Amúgy az első alkalommal én 14 hetesen hallottam a baba szívét kalapálni egy doplerrel. Egyik uh-n (6,10 és 12 hetes) sem kapcsolták be, hogy hallhassam. Viszont mindig megmutatták, így legalább láttam.:)

Boldog babavárást!:)

2011. júl. 26. 13:18
 32/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én abban reménykedem, hogy nekem be fogja kapcsolni a doki, mivel amint meg lesz a kiskönyvem, nem megyek több SZTK rendelésre ( jövő héten m,ég oda megyek ), csak magándokihoz! Tőle meg elvárom a pénzemért!
2011. júl. 26. 13:20
 33/45 anonim ***** válasza:
azért ha nem lesz, sem keseredj el, mert van akinek nem volt 6 + x -en, csak 7.hetesen. ;) de reméljük lesz ;) drukkdrukk
2011. júl. 26. 17:55
 34/45 anonim ***** válasza:
12%

örülök hogy ilyen jól szórakoztok

és akkor mi van ha csak 68 %ban adok hasznos válaszokat,

nem egyszer pontoztak már fel 100 % hasznosnak

úgyhogy nem kell itt okoskodni ti hülyék

legyen ahogy akarjátok

akkor a kedves kérdező ha megy akkor már a 7 dik. nem is a 7 dik már mindjárt a 40 dik hétben lesz.

okosfejek IDIÓTÁK

2011. júl. 26. 21:26
 35/45 A kérdező kommentje:
Kedves 68%-osunk! Állíts magadon, mert ez már nagyon nem bejövős!!!! Nem is az volt a kérdésem alapból, amin te elkezdtél idegbeteg lenni! De tudod mit, vess magadra és sajnálom, hogy behülyültél a várndósságba és az anyaságba!
2011. júl. 27. 09:12
 36/45 sumergo ***** válasza:

6+4 naposan már vert a szíve a kicsikémnek! Ha annyi idős a pici biztosan, akkor már tuti lesz szívhang, de ha nem lesz, ne ijedj meg, mert lehet pár nappal fiatalabb is, és akkor még kell várni pár napot, míg beindul!!

Csak h bosszantsam a kötekedőnket, akkor már bizony a hetedik hétben jártam!!!!

A felvilágosítás kedvéért: Ha megeszel egy barackot, és már 1 harapást ettél a következőből, akkor hányadik barackot eszed?? A MÁSODIKAT, bár még nem etted meg teljesen. Ez ilyen egyszerű.

:-))

25+2 hkm (a 26. héten járok, bármennyire is hihetetlen)

2011. júl. 27. 10:26
 37/45 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm szépen a választ! A neten található kalukulátorokkal néztem meg, azok szerint 6+2 leszek aznap. Majd kiderül, mondjuk, azok szerintem pont a 14. napra rakják az ovut és onnan számolják. Remélem kicsit előbb fogant meg és akkor már biztos verni fog a szívecskéje! :) Nagyon várom a vizsgálatot!

Második barack... Ez jó! :D

2011. júl. 27. 10:56
 38/45 anonim ***** válasza:
17%

a lepontozott 68% os vagyok

bekaphatjátok !

2011. júl. 27. 12:41
 39/45 sumergo ***** válasza:
Hát akkor vedd elő kérlek, és szívesen bekapjuk! Ne legyél már ennyire ilyen! :-)
2011. júl. 27. 12:52
 40/45 A kérdező kommentje:
Eddig nem akartam ezt írni, de te tényleg hülye vagy!
2011. júl. 27. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!