Mikor hallottátok elúőször dobogni a kicsikétek szívét?
Áh, hidd el, az sem győzné meg.:)
Amúgy az első alkalommal én 14 hetesen hallottam a baba szívét kalapálni egy doplerrel. Egyik uh-n (6,10 és 12 hetes) sem kapcsolták be, hogy hallhassam. Viszont mindig megmutatták, így legalább láttam.:)
Boldog babavárást!:)
örülök hogy ilyen jól szórakoztok
és akkor mi van ha csak 68 %ban adok hasznos válaszokat,
nem egyszer pontoztak már fel 100 % hasznosnak
úgyhogy nem kell itt okoskodni ti hülyék
legyen ahogy akarjátok
akkor a kedves kérdező ha megy akkor már a 7 dik. nem is a 7 dik már mindjárt a 40 dik hétben lesz.
okosfejek IDIÓTÁK
6+4 naposan már vert a szíve a kicsikémnek! Ha annyi idős a pici biztosan, akkor már tuti lesz szívhang, de ha nem lesz, ne ijedj meg, mert lehet pár nappal fiatalabb is, és akkor még kell várni pár napot, míg beindul!!
Csak h bosszantsam a kötekedőnket, akkor már bizony a hetedik hétben jártam!!!!
A felvilágosítás kedvéért: Ha megeszel egy barackot, és már 1 harapást ettél a következőből, akkor hányadik barackot eszed?? A MÁSODIKAT, bár még nem etted meg teljesen. Ez ilyen egyszerű.
:-))
25+2 hkm (a 26. héten járok, bármennyire is hihetetlen)
:) Köszönöm szépen a választ! A neten található kalukulátorokkal néztem meg, azok szerint 6+2 leszek aznap. Majd kiderül, mondjuk, azok szerintem pont a 14. napra rakják az ovut és onnan számolják. Remélem kicsit előbb fogant meg és akkor már biztos verni fog a szívecskéje! :) Nagyon várom a vizsgálatot!
Második barack... Ez jó! :D
a lepontozott 68% os vagyok
bekaphatjátok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!