Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallottatok már ilyet?

Hallottatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam ultrahangon 6 hetes + 4 napos terhes vagyok.

A leletemen ez áll: Bal oldali petefészek nem látható, jobb oldali petefészek: 2,2X2,1X2,8 cm domináns tüsző. 2 hét múlva megyek vissza UH-ra.

Ez mit jelent?

Van-e ahhoz köze, hogy nem maradt ki a mensim? (normál 4 napos volt)

2011. júl. 1. 09:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Ezt én nem értem. Hogy kerül oda domináns tüsző, ha terhes vagy? teszt mutatta? petezsákot látott a doki?
2011. júl. 1. 09:57
 2/30 A kérdező kommentje:

Látott petezsákot 0,63 cm magzattal, szívét is láttuk dobogni.

Plusz a tüsző. Nem érti ő sem ezért rendelt vissza 2 hét múlva..

2011. júl. 1. 09:59
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Pont tegnap olvastam az egyik újság főoldalán, hogy egy nő 1 hónap különbséggel esett teherbe a két gyerekkel. Az egyikkel márc.23-án a másikkal pedig áprilisban. Az egész cikket nem olvastam el, úgyhogy nem tudom hogy lehet valakinek peteérése terhesség mellett. Azért vigyázzatok ha összbújtok, nehogy "ikrek" legyenek.:DDDDD
2011. júl. 1. 10:21
 4/30 anonim ***** válasza:
76%
Igen, én hallottam ilyet (és nem pletyka, tuti igaz), hogy 10hét volt a két baba között de ez elég nagy baj mert ugye ha a nagynál megindul a szülés jön a kicsi is.
2011. júl. 1. 10:46
 5/30 anonim ***** válasza:

2 hét múlva megírod, hogy mi történt?

Bocs, hogy nem tudok segíteni, de mivel ez egy különös helyzet, így nagyon kíváncsi lettem!

Minden jót neked!

2011. júl. 1. 10:55
 6/30 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, én sem tudok segíteni, de érdekelne, hogy mi lesz 2 hét múlva.
2011. júl. 1. 11:04
 7/30 anonim ***** válasza:
0%
.
2011. júl. 1. 11:11
 8/30 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Ez nem semmi!

A szervezeted még nem kapcsolt, hogy baba van, és érlelt újabb tüszőt. Tényleg nem lehetetlen, de azért nemmindennapi. :)

2011. júl. 1. 11:33
 9/30 anonim ***** válasza:
majd írj h mi volt!
2011. júl. 1. 11:43
 10/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, most kaptam levelet a kórházból, nem kaptam időpontot ultrahangra (vagyis nem adták meg). Nem hagyom annyiban, szerdán megyek a dokimhoz, megkérem hívja fel őket.

Páromnak meg szóltam, hogy pár napig nincs s.x.

Mindenképpen írok, hogy mi történt...

2011. júl. 1. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!