Egyik barátnőm pár éve császárral szült, mert hiába kapott oxitocint, zselét és egyéb fájáskeltőt, nem tágult.
Most újból terhes és a doki közölte vele h meg se próbálják a sima szülést, úgysem fog tágulni. Ez igaz?
Miért nem engedik neki h legalább megpróbálja, hátha most sikerül?
Kétségbe van esve egy újabb császár hallatán.
Van köztetek akinek sikerült császár után (hasonló okokból) simán szülni mégis?
2010. okt. 20. 10:22
1/7 anonim válasza:
A tesómnál ugyanez volt. Kapott oxitocint, mindent, de nem történt semmi, már majdnem két héttel túlhordta, így minden fájás nélkül kivették a babát.
A másodiknál szóba sem került, hogy ne próbáljon meg rendesen szülni. A másodikat is túlhordta, de ott megindult magától, és szépen ki is tágult, de a baba nem akart kibújni.
Romlott a szívhang, azonnal császsár..
A köldökzsinór a nyakán volt, de szerencsére minden ok.
2010. okt. 20. 10:25
2/7 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ!Ha pl téraránytalanság miatt nem tágult akkor valószínű hogy a következőnél is ez áll majd fent!!Így a császár mellett döntenek!Meg ha pl nagyon vékony a heg!!Akkor is!!Nekem is téraránytalanság és fájásgyengeség miatt volt császárom!!Nekem is indított szülés volt!!A következő ezek ismeretében ismét császár lesz!!DE van olyan doki aki megpróbálja a sima szülést és ha nem megy és megint nem tágul 4óra alatt ismét császározni fogják!!
2010. okt. 20. 10:27
3/7 A kérdező kommentje:
és azt meg tudjátok mondani h mi az oka annak ha nincs fájás még oxitocin adása mellett se? Én két gyereket szültem hüvelyi úton, és mindkétszer kaptam oxitocint...akikkel beszéltem azok is. Mindenkinél hatott. Hogyhogy nála nem? Ennek mi az oka?
2010. okt. 20. 10:37
4/7 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák.....pl nekem 22órán keresztül fájásaim voltak....de toló fájás semmit....majd meg őrültem.......és így is csak 2újjnyira tágultam.....
2010. okt. 20. 10:51
5/7 anonim válasza:
A barátnőmmel ugyanez volt. a doki neki is mondta, hogy a köv. is császár. Sajna neki genetikus a dolog. Van olyan, hogy "nem képes szülni". lehet, hogy nálatok is ez van.
2010. okt. 20. 11:59
6/7 anonim válasza:
Én is így jártam, nem tágultam semmit sem, pedig már 2 perces fájásaim voltak. S végül császár lett. A doki azt mondta, hogy szerinte ez genetikai probléma...
Így jelen pillanatban nem is merek második babát vállalni. :(
2010. okt. 20. 15:29
7/7 anonim válasza:
Én is úgy jártam mint a barátnőd. 42 hetesen sem voltak még fájásaim, még jóslók sem. A fájásgörbe el sem érte a 20-ast. Bekötötték az oxitocint, akkor sem történt semmi változás. Nem jöttek a fájások, nem tágultam. 3111 volt a méhszáj. Császár. A dokim szerint a következő is az lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!