Lepény gond. Hallottatok már ilyet? Számomra ijesztő egy kicsit.19 hetes vagyok.
Hetek óta van némi rózsaszín pecsételésem, egy héten kb. 2x, de előfordult, hogy 3 hétig semmi. Többször látott orvos, 4d-s uh-on is voltunk, mindent rendben találtak, egyedül az orvosom fedezett fel a méhnyak fölött egy ici-pici bevérzést, amiből származhat mindez, de arra se tudta azt mondani, hogy tuti bevérzés volt.
Tegnap barna folyást tapasztaltam, azonnal mentem az orvoshoz. Baba rendben, lepény rendben, méhszáj rendben, viszont amikor hüvelyivel nézett, észrevette, hogy egy kicsit rálóg a lepény egy része a méhszájra, ami okozhatja ezt a vérzést. A szombati 4d-s leleten ez áll: lepény mellső falon, távol a méhszájtól. . . a tegnapin pedig: lepény hátsó falon, kissé fedi a méhszájat. A 4d pontosabb, viszont a hüvelyi alaposabb, olyan helyekre is ellát, ahova a hasi uh nem. Létezik, hogy ennyi idő alatt ekkorát vándoroljon a lepény? Egyébként leválásra utaló jel nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!