Hallottatok már olyat, hogy ha szájjal kielégít egy terhes nő a férjét, akkor kimarhatja a férfinak? Nekem mesélte valaki és még nem hallottam ilyet.
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 21:25
1/10 anonim válasza:
????????? Mi marhatja ki? Esetleg a foga.
2/10 anonim válasza:
Biztos onnan vette az az okos ismerősöd, hogy sok kismamának sok a sava, és esetleg orál közben feljön neki. Pfh... De nem, nem marhatja ki.
3/10 anonim válasza:
Ez hülyeség! a nyál lúgos normál esetben...csak ha elszaporodnak a bacik, akkor lehet savasabb, de még akkor se mar, hiszen akkor a fogait is szétmarná...
4/10 anonim válasza:
Általában tövig lemarja a sav a szegény farkát, de olyan is van, hogy az egész pasi feloldódik, ha sok a kismama nyála.
Ki mesélte ezt a baromságot?
5/10 anonim válasza:
Nem értem azokat az embereket, akik ilyen okosakat tudnak kérdezni. Már hogy marná ki? Mielőtt elküldesz egy kérdést, olvasd el, mert csak nevetségessé teszed magad.
6/10 anonim válasza:
Már bocs, de nem csak az a buta(hogy "kedves" legyek) aki ezt mesélte neked, hanem Te is hogy feltettél egy ilyen hülye kérdést! Te komolyan elhitted vagy csak szórakozásból írtad ki? Hány éves vagy egyáltalán?
7/10 A kérdező kommentje:
16 és a suliban mondták. Nem kell ezért lefújolni egyből. Ez egy ilyen oldal, nem?
2010. jan. 31. 21:54
8/10 anonim válasza:
Ilyen olddal, de 16 évesen lehetne már kis eszed! Ne dölj be minden hülyeségnek.
9/10 anonim válasza:
21.34-ES! iszonyu jó fej vagy! komolyan fél óráig nevettem a válaszodon!! kedves kérdező azért 16 évesen már tényleg elgondolkodhatnál mielött butaságot kérdezel! ilyen baromságot!
10/10 anonim válasza:
Még nem kaptál elég választ? Kár volt kiemelni, mert a kérdésed butaság. Ez nem igaz, akárki mondta neked. 16 évesen ennél lehetnél picit okosabb is. Ha savas lenne a nő fogait is szétmarná...nem hiszem, hogy minden nőnek, akinek gyereke van, tropák a fogai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!