Hallottatok már ilyet?
Tegnap voltam ultrahangon 6 hetes + 4 napos terhes vagyok.
A leletemen ez áll: Bal oldali petefészek nem látható, jobb oldali petefészek: 2,2X2,1X2,8 cm domináns tüsző. 2 hét múlva megyek vissza UH-ra.
Ez mit jelent?
Van-e ahhoz köze, hogy nem maradt ki a mensim? (normál 4 napos volt)
Nem adtak időpontot UH-ra??? Ilyen esetben?? Milyen kórház ez??
Ne hagyd magad, vigyázz magadra, és gyere vissza két hét múlva!! :-)
Ez nagyon erdekes.
Mondjuk ha jol szamolom akkor 2-3 napon belul peteeresed lenne, ha megfoganna most is egy baba, akkor a fogantataskor mar ket hetesnek szamitana o is (mert ugy fogantatas elott ket hettel szamitjak a terhesseg kezdetet). Csak 5 het lenne igy a ket magzat kozott kb. :-)
Szia melyik korházba nem kaptál időpontot?Hát nem semmi hogy nem adnak?De miért nem?
Várom a fejleményeket nagyon kiváncsi vagyok..lehet ikrek lesznek...
Köszönök mindent.
Nem tudom hogy lehetséges lenne-e 2 napja voltunk együtt utoljára.....Amióta tudom mondtam a férjemnek, úgy nem leszünk együtt..:( pár napig.
Külföldön vagyok, és itt 12 hetes korig nem is néznek meg, semmilyen módon. Mondom, megpróbálom, hátha. Azért csináltak nálam korai Uh-t, mert véreztem, mensi volt, normális...A ciklusaim pedig 26-28 naposak voltak. Észre sem vettem hogy terhes vagyok, ha nem kezdek ovutesztet használni, ami folyamatosan pozi volt:))
ez nálunk is így volt.
a bal petefészekből történt a megtermékenyítés,az uh-n 5-6hetes voltam és a jobb petefészkemben 3 érett tüsző volt.
Nálunk sem nagyon foglalkoztak vele,annyit mondtak,h egy ideig védekezzünk,nehogy ismét teherbe essek.
Szia!
Nem is ritka az eseted. Tv-ben is több műsor szólt erről! Nekem dvd-m is van erről a fogantatási módról.
12:37-es:
Meséld el légyszives, hogy hogy lehet, hogy az ismerősödnél a két baba között 1 hónap van? Ugyanis ha a szülés beindul, akkor a másik babának is meg kell születnie. Bent nem maradhat. Nagyon várom erre a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!