Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallottatok már ilyet?

Hallottatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam ultrahangon 6 hetes + 4 napos terhes vagyok.

A leletemen ez áll: Bal oldali petefészek nem látható, jobb oldali petefészek: 2,2X2,1X2,8 cm domináns tüsző. 2 hét múlva megyek vissza UH-ra.

Ez mit jelent?

Van-e ahhoz köze, hogy nem maradt ki a mensim? (normál 4 napos volt)

2011. júl. 1. 09:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Nem adtak időpontot UH-ra??? Ilyen esetben?? Milyen kórház ez??

Ne hagyd magad, vigyázz magadra, és gyere vissza két hét múlva!! :-)

2011. júl. 1. 11:53
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy ismerősöm akinek 1hónap volt a két baba között, az egyik később fogant meg. Mindketten egészségesek! :) Azért majd írd meg, hogy mi volt, nagyon kíváncsi vagyok! :)
2011. júl. 1. 12:37
 13/30 anonim ***** válasza:
Én is várom a fejleményeket:)
2011. júl. 1. 13:21
 14/30 anonim ***** válasza:

Ez nagyon erdekes.

Mondjuk ha jol szamolom akkor 2-3 napon belul peteeresed lenne, ha megfoganna most is egy baba, akkor a fogantataskor mar ket hetesnek szamitana o is (mert ugy fogantatas elott ket hettel szamitjak a terhesseg kezdetet). Csak 5 het lenne igy a ket magzat kozott kb. :-)

2011. júl. 1. 13:34
 15/30 anonim ***** válasza:

Szia melyik korházba nem kaptál időpontot?Hát nem semmi hogy nem adnak?De miért nem?

Várom a fejleményeket nagyon kiváncsi vagyok..lehet ikrek lesznek...

2011. júl. 1. 13:40
 16/30 anonim ***** válasza:
Én egy tv műsorban láttam hogy a nő másodszorra is teherbe esett.Úgyhogy valóban lehetséges az hogy egy nő kétszer esik teherbe egymás után.Majd írj mert én is kíváncsi vagyok mit mondanak majd Neked.
2011. júl. 1. 13:56
 17/30 A kérdező kommentje:

Köszönök mindent.

Nem tudom hogy lehetséges lenne-e 2 napja voltunk együtt utoljára.....Amióta tudom mondtam a férjemnek, úgy nem leszünk együtt..:( pár napig.

Külföldön vagyok, és itt 12 hetes korig nem is néznek meg, semmilyen módon. Mondom, megpróbálom, hátha. Azért csináltak nálam korai Uh-t, mert véreztem, mensi volt, normális...A ciklusaim pedig 26-28 naposak voltak. Észre sem vettem hogy terhes vagyok, ha nem kezdek ovutesztet használni, ami folyamatosan pozi volt:))

2011. júl. 1. 14:07
 18/30 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a többiekhez én is várom majd a fejleményeket.
2011. júl. 1. 14:40
 19/30 anonim ***** válasza:

ez nálunk is így volt.

a bal petefészekből történt a megtermékenyítés,az uh-n 5-6hetes voltam és a jobb petefészkemben 3 érett tüsző volt.

Nálunk sem nagyon foglalkoztak vele,annyit mondtak,h egy ideig védekezzünk,nehogy ismét teherbe essek.

2011. júl. 1. 17:05
 20/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem is ritka az eseted. Tv-ben is több műsor szólt erről! Nekem dvd-m is van erről a fogantatási módról.

12:37-es:

Meséld el légyszives, hogy hogy lehet, hogy az ismerősödnél a két baba között 1 hónap van? Ugyanis ha a szülés beindul, akkor a másik babának is meg kell születnie. Bent nem maradhat. Nagyon várom erre a válaszod!

2011. júl. 1. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!