Mit csináljak, hogy bele "merjek" menni egy "kapcsolatba"?
Sokan akarnak járni velem. Lehet sok fiú azt gondolja, volt már pár barátom,de ez nem így van. Magabiztos lány vagyok,csak a fiúkkal szemben nem,ha arról van szó járni akar velem, hiába én is szeretnék, mindig gondolkodom, de a vége NEM !-lesz,hiába,hogy tettszik,meg minden! Utána meg annyira megbánom.
És azt nem írjátok,hogy nem vagyok érett rá, mert nem arról van szó, egyszerűen félek valamitől, lehet a is,hogy egy az első "barátom" (bár nem mondanam annak, élőben nem is ismertem) 1 nap utén vissza ment a volt barátnőjéhez, és ez engem nagyon szíven ütött.
Mit tehetnék,hogy változzon a hozzáállásom. Veletek volt már ilyen? Ha igen kérlek írjátok le,hogy küzdöttétek le a dolgot.
13,5/L
Bizony én azt fogom írni,hogy nem vagy még érett rá,de ez nembaj.
Figyelj nekem 16 évesen volt elöszőr igazi barátom,addig mindenkit lekoptattam,mert nem éreztem az idejét egy kapcsolatnak..aztán 14 évesen volt egy fiú és elhatároztam,hogy összefogok vele jönni,mert unom,hogy nem vagyok képes egy 'kapcsolatra'..igen.persze..kicsit máshogy alakult..kb 1 hétig tartott a nagy románc :)
Aztán 16 évesen megismertem egy fiút és azonnal éreztem,hogy ő az igazi meg minden ilyesmit,képzeld most 20 éves vagyok és még mindig ő nekem az igazi és ha leteszem a diplomát összeakarunk költözni,de ne siessünk ennyire előre,arra akartam kilyukadni ,hog ami nem megy,ne erőltesd..én is vártam és megjött,lehet,hogy a mai 12-13 évesek szemében "oltári ciki",hogy 16 évesen lett barátom,de legalább olyan akiben megbízhatok és nem volt előtte 20 pasim..nem mentek végig előttem 40en hanem vele veszítettem el a szüzességem és remélhetőleg még nagyon-nagyon sokáig együtt leszünk.
Jó legyél.
off:a feleket is számolod?nagyon érett lehetsz:D
Amúgy meg a magabiztossághoz hozzátartoznak a fiúk is ők is emberek nem harapnak:D
14/f
Ha kölcsönös a vonzódás csak akkor vágj bele. Ha neked nem jön be az a fiú akkor semmi értelme nincs. Am nem kell erőltetni ezt a járás dolgot. Nekem augusztusban volt először "b.nőm"... olyan is volt az egész. Sz*r.
17,9/F XXXDDD
Szija
Én is épp ilyen félős vagyok:S
Nem nagyon volt már barátom...utoljára is nagyon tetszettem egy fiúnak és nekem is NAGYON tetszett az a fiú de nem mertem igent mondani...mindig csak azt bíírtam mondani h nem tudom..pedig iszonyúan szerettem!hála a barátnőmnek összejöttünk de sajnos én ugyan olyan félénk maradtam oda mentem hozzá de se ölelés se semmi!egyszerűen nem ment!Gondoltam hogy ennek nem lesz jó vége,ezért előre féltem,de ugy gondoltam hogy ha azt mondja hogy ez íy nem jó megértem mert igaza van!De ő nm ezt tette=/ összejött és smárolt egy másik csajjal a hátam mögöt aztán még a képembe is röhögött!Szörnyű érzés volt sokat sírtam,de túl tettem magam rajta
Viszont tudom hogy ez így nem jó szóval nem akarok barátot..Ha te is ilyen vagy szerintem hagyd mielőtt csalódnál mint én.
Szia!
Bizony én is azt mondom, hogy korai! Nekem az első barátom 16 évesen volt, és ő is azért, mert "ciki" hogy nincs...hát jól megbántam...kezdve azzal, hogy elnevettem az első csókot...valamint szépen összetörtem a szívét..aztán a következő fiú meg az enyémet..nagyon...most már 25 vagyok, férjhez mentem, várom az első kisbabánkat, de még mindig bánt, hogy én akkor bántottam, és hogy engem akkor bántottak...szóval csak azért mert "ciki", nem kell fiúzni...teljesen felesleges! Annyira ráérsz még! Gyerkőc vagy még, tessék játszani, vagy moziba járni a csajokkal..de a fiúkról még nem vagy lekésve! Egyáltalán nem!
pusszantás:)
Velem is hasonlo van:S
Van sok lány barátom meg járnának is velem és tök jol elvagyok velük , de mikor arra kerül a sor h járjak-e vele még ha akarom akkor se merek bele menni:S
Talán félek mert utána nemtudom, hogy hogy viselkedjek.
Remélem majd ki alakul,addig meg csak élvezem a
flörtöket ;D
Ha gondolod irhatnál privit,aztán dumálunk.
Egy sors társ.
14...ésfél /f :D
Pont a félelem érzet jelzi, hogy nem vagy rá érett :) de ezzel nincs baj. Ha megérsz rá és jön egy olyan fiú, aki megdobogtatja a szíved, akkor elillan a félelem :)
Nem kell sietni, előtted az élet. Ha mindenfélét átélsz ilyen fiatalon, akkor mit tartogatsz majd huszon-harminc éves korodra. Nyilván ezt általánosságban írtam. mert aki ilyesmit elsiet, az hajlamos mást is...
Várj még, ne akarj a barátnők és osztálytársak elvárásainak megfelelni. túl sok rossz tapasztalatot lehet úgy összeszedni.
Először is kérlek,szivattyúzd már ki a vizet a pincéből..már akkora,hogy nyáron nyaralni sem kell mennünk,mert házhoz jött a Balaton.
Ha ez meg van kérlek díszítsd már fel a "karifát",mert én nem nagyon értek hozzá:D
Aztán sütni is kéne,de ahhoz végképp nincs kedvem,főleg nem egyedül,szóval ez is rajtad áll.
Ezután beszélgethetünk erről a dologról;)
17,85/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!