Ki merjek menni gördeszkásokhoz?
Én ugyan nem vagyok deszkáz,de a 'barátnőm' az.
Szoktunk velük lógni,segitőkészek.
Egyszer nem küldek el senkit!!
Jó persze van-egy-kettő ilyen nagyobb szájú akik viccelődnek,és nem mindig viccesek,ha véletlen kapnál egy ilyen viccet,ne vedd fel,szólj vissza bátran. :D
Megtanítanak deszkázni és utána lóghatsz velük és lesz egy nagycsomó barátod.
Menj oda és kérdezd meg,hogy tudna-e valaki segíteni neked??És innen már jönni fog magától.
Ügyse mondják azt,hogy nem.max ilyen unalomból segítenek,de akkor fogod magad és elmész,megköszönöd.
És mit vesztettél semmit??!
Elöző vagyok még annyit akartam írni,hogy:
Így láthatatlanban is bízok benned,és majd írd meg,hogy döntöttél és milesz a vége.:)
Ja és az ollit 5 perc alatt megtanítják,már énis tudok(én aki éppen menni tud xD)
14/L
nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat és a biztatásokat:) csak erre fele nem nagyon láttam az utcán deszkásokat, pálya meg fizetős, de apa úgyis el akar küldeni pályára, csak eddig féltem: DD majd még kicsit gyakorlok, aztán lehet nemsokára kimegyek:)
de ollie 5 perc alatt? hm, én minimum 1-2 hónapot olvastamxD
nem mindig kell hallgatni az ilyenekre.
Valaki vagy ráérez vagy nem.
Ha nem fosol akkor menni fog [bocs a kifejezésért]
Tanulj meg menni,de tényleg,nagyon jól menj.
180-t megcsinálod mehetsz is.
Addig amíg nem tudsz menni addig fölöslegsen bármit is csinálni a deszkával.
B.nőm 2 hónap alatt már úgy megtanult deszkázni,hogy csak nézzek..bár ő olyan,hog felveszi a láb-kéz védőt emg egy sisak és megy,ha elesik akkor esik,kék-zöld,de már az én szemembe úgy deszkázik,hogy tényleg csaak nézzni tudok és ámulok.
Más meg fél év alatt vagy 1 év alatt tanul meg úgy deszkázni..
Ne aggódj.Menni fog.Gyakorolj aztán mindent bele.
Veszíteni nem fogsz tudni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!