Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ki merjek menni gördeszkásokhoz?

Ki merjek menni gördeszkásokhoz?

Figyelt kérdés
14/L vagyok, most kezdtem deszkázni. Lánybarátaim nem nagyon vannak, nem sok embert ismerek a városban, a suliban meg senki sem olyan mint én. Inkább a deszkások körében barátkoznék (fiú-lány mindegy). De félek, hogy kiröhögnének, elküldenének, leszólnának stb. Hallottam, hogy segítőkészek, kedvesek, de mégsem merek elmenni itthonról. Még gyakorlok, nem most szeretnék (gurulni tudok ilyen közepes tempóban, meg kicsit kanyarodni), de pl olliehoz is segítség kéne:/ Egyedül meg nem nagyon tudok elindulni a városba, mert hátha nem lesz szerencsém, az az 1-2 barátnőm meg nem ér rá sosem+nem is deszkáznak.
2010. máj. 3. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Mit veszíthetsz?
2010. máj. 3. 22:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Igaza van első válaszolónak,semmit nem veszíthetsz.Mellesleg lány vagy így biztos szívesebben segítenének.Jó szórakozást :)
2010. máj. 4. 05:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem vagyok deszkáz,de a 'barátnőm' az.

Szoktunk velük lógni,segitőkészek.

Egyszer nem küldek el senkit!!

Jó persze van-egy-kettő ilyen nagyobb szájú akik viccelődnek,és nem mindig viccesek,ha véletlen kapnál egy ilyen viccet,ne vedd fel,szólj vissza bátran. :D

Megtanítanak deszkázni és utána lóghatsz velük és lesz egy nagycsomó barátod.

Menj oda és kérdezd meg,hogy tudna-e valaki segíteni neked??És innen már jönni fog magától.

Ügyse mondják azt,hogy nem.max ilyen unalomból segítenek,de akkor fogod magad és elmész,megköszönöd.

És mit vesztettél semmit??!

2010. máj. 4. 09:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Elöző vagyok még annyit akartam írni,hogy:

Így láthatatlanban is bízok benned,és majd írd meg,hogy döntöttél és milesz a vége.:)

Ja és az ollit 5 perc alatt megtanítják,már énis tudok(én aki éppen menni tud xD)

14/L

2010. máj. 4. 10:00
 5/7 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat és a biztatásokat:) csak erre fele nem nagyon láttam az utcán deszkásokat, pálya meg fizetős, de apa úgyis el akar küldeni pályára, csak eddig féltem: DD majd még kicsit gyakorlok, aztán lehet nemsokára kimegyek:)

de ollie 5 perc alatt? hm, én minimum 1-2 hónapot olvastamxD

2010. máj. 4. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:

nem mindig kell hallgatni az ilyenekre.

Valaki vagy ráérez vagy nem.

Ha nem fosol akkor menni fog [bocs a kifejezésért]

Tanulj meg menni,de tényleg,nagyon jól menj.

180-t megcsinálod mehetsz is.

Addig amíg nem tudsz menni addig fölöslegsen bármit is csinálni a deszkával.

B.nőm 2 hónap alatt már úgy megtanult deszkázni,hogy csak nézzek..bár ő olyan,hog felveszi a láb-kéz védőt emg egy sisak és megy,ha elesik akkor esik,kék-zöld,de már az én szemembe úgy deszkázik,hogy tényleg csaak nézzni tudok és ámulok.

Más meg fél év alatt vagy 1 év alatt tanul meg úgy deszkázni..

Ne aggódj.Menni fog.Gyakorolj aztán mindent bele.

Veszíteni nem fogsz tudni. :D

2010. máj. 4. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarnál, mindenki elkezdi valahol.
2010. máj. 4. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!