Hogyan merjek új bringát kérni a szüleimtől?
Szóval van egy kerépkárom amit kb másfél- 2 éve vettünk
Most 15 éves vagyok és 13 éves fejjel nem tűnt fel, hogy a bringám 'széke' elég távol van a kormánytól és nekem folyamatosan hajolnom kell bringázás közben ( nem görnyedek, de hajolok )
És 1x kipróbáltam valaki más kerékpárját, amin olyan volt, mintha széken ülnék egyenes háttal, szóval persze, hogy kényelmesebb
Most nem azt akarom mondani, hogy rossz az egészségemnek a kerékpár vagy ilyesmi, mert elvégre sokmindenki hajol bringázás közben, de számomra fontos, hogy kényelmesen üljek
Ezt nem tudom, hogyan magyarázhatnám el, főleg mert nem is tudom, ha megérdemlek 1 új bringát csak egy ennyiért.....én szeretném persze, de nem akarom, hogy miattam pazaroljunk ( nem vagyunk szegények, de lehet kicsit banális a problémám )
Szülők,kamaszok, mi a véleményetek ? 15/L
Több lehetőséged is van:
- Eladni a régit, vagy beszámíttatni egy új árába
- Nyáron dolgozol és te is beszállsz az álombringába, hidd el sokkal jobban fogod szeretni, ha a te SAJÁT pénzed is benne van, amiért te dolgozol meg.
- Simán megmondod a szüleidnek, hogy miért szeretnél másikat, találjatok ki közösen egy kompromisszumos megoldást.
- Gyűjtesz rá zsebpénzből stb.
38 éves anyuka vagyok, két gyerekem van
:)
Az első minden ötletemet leírta.
:)
-A családból cseréld el valakivel akié kényelmesebb és hajlandó cserélni.
- Ha apádnak vagy anyádnak régi biciklije van akkor mond meg neki hogy oda adod neki a tiedet ha vesz neked egy újat.
-Mond meg hogy szeretnél egy másikat mert ez kényelmetlen, a mostanit eladod és a szüleid adnak annyi pénzt hogy tudj venni újat.
-Eladod a mostanit és gyűjtesz saját erődből egy újra.
Más nem jut eszembe.
Nekem 3 éves lesz a biciklim, az ülése kényelmetlen de amúgy arra bőven jó hogy elmenjek a boltig meg vissza.
Mostanában nem használom mert van motorom és azzal megyek ha jó idő van.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!