Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Külön költözhetek a szüleimtől...

Külön költözhetek a szüleimtől 15 évesen?

Figyelt kérdés
Szigetszentmiklóson lakom közel van nagyon Pesthez de a a gimimbe ahol járok nagyon sok óra van és kötelező a sport délután szóval későn érek haza és tanulni nagyon nincs erőm már meg időm anyumék abban az utcában dolgoznak ahol van az iskolába övék az iroda és csak ők dolgoznak kilehet egy szobát alakítani nekem, az a kérdésem hogy hétköznap aludhatok ott bent hogy ne legyen olyan macerás az utazás (kollégiumba nagyon nem szeretnék menni meg anyum nem engedni)?
2010. ápr. 23. 23:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Simán, ha a szüleid beleegyeznek.
2010. ápr. 23. 23:07
 2/14 anonim ***** válasza:

hát a történeted elolvasva jogos, amit mondasz, de hogy 15 vagy, nekem fiatalnak tűnik még az idő. szerintem.

33N

2010. ápr. 23. 23:11
 3/14 anonim ***** válasza:

ha a szüleid engedik akkor miért ne?

amugy a kolesz jobb.ott teljes ellátást kapsz,társaságban vagy,még gépezni is tudsz!és teljesen ingyen van,csak a kaját kell fizetni.először mindenki szörnyülködik ha koleszről van szó,de utána megszeretik.:)

2010. ápr. 23. 23:13
 4/14 anonim ***** válasza:
szerintem ha koleszba nem engednek, ide sem fognak. de azért egy beszélgetést megér.
2010. ápr. 23. 23:21
 5/14 A kérdező kommentje:
de ide engedik mert kb 2 órát leszek egyedül a többi alvás mert ők 8-ig bent vannak
2010. ápr. 23. 23:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem értem a szüleid, miért jobb felügyelet nélkül egyedül egy lakásban, mint kolégiumban, felügyelet mellett... esküszöm nem esik le, miért jobb ez így? L27
2010. ápr. 24. 14:59
 7/14 anonim ***** válasza:

hát szülőként én is jobban örülnék, ha koleszban lenne a lányom. szerintem 15 évesen még akkor is fiatal vagy ahhoz, hogy külön költözzél, hacsak arra a 2 órára is. akkor sem 2 óra az.

bár koleszba nem jártam, lehet ott sem lennél nagyobb biztonságban..?

2010. ápr. 24. 15:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Azzta :O

Én is 15 vagyok és koleszos,de

figyi.

Koleszba,nevelőnökhöz,felügyelettel nem engednek,de az,hogy EGYEDÜL legyél azt megengedik.

Hát ez elég érdkes.

De most mi a kérdés??

Ha a szüleid megengedik akkor miért ne lehetne??!!

2010. ápr. 24. 16:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Ugyan már, mit izéltek? Én már félig egyedul élek itthon. 15L
2010. ápr. 24. 17:24
 10/14 anonim ***** válasza:

Ugyan azt izéljük,hogy koleszba nem mehet,de együl lakhat.

-.-

2010. ápr. 24. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!