Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Külön költözhetek a szüleimtől...

Külön költözhetek a szüleimtől 15 évesen?

Figyelt kérdés
Szigetszentmiklóson lakom közel van nagyon Pesthez de a a gimimbe ahol járok nagyon sok óra van és kötelező a sport délután szóval későn érek haza és tanulni nagyon nincs erőm már meg időm anyumék abban az utcában dolgoznak ahol van az iskolába övék az iroda és csak ők dolgoznak kilehet egy szobát alakítani nekem, az a kérdésem hogy hétköznap aludhatok ott bent hogy ne legyen olyan macerás az utazás (kollégiumba nagyon nem szeretnék menni meg anyum nem engedni)?
2010. ápr. 23. 23:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
én tudom miért nem enged anyum de az eléggé magán ügy a kérdés hogy nem ütközik törvénybe ez?
2010. ápr. 25. 11:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezt a szüleiddel kell megbeszélnek és ha engedik, akkor miért ne?

Hajrá:D

2010. ápr. 25. 15:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem, miért nem engednek kollégiumba. Felügyeleted is lenne, meg szobatársak is. Nem jobb, mint tök egyedül???

Amúgy szerintem nem ütközik törvénybe, hisz csak hétköznap lennél ott, meg amúgy is beleegyeztek a szüleid.

2010. ápr. 26. 16:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Mond el és akkor segítek.

Magányügy?

SENKI nem tudja meg,hisz ANONIM az oldal.

Annyira nem lehet magánügy.-.-

Nem értem így a szüleidet.

2010. ápr. 26. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!