Szerintetek merjek kérni zsebpénzt? :S
Nem! Nyugodtan kérj, én havonta kapok 5000-ret, nem vesznek neked ruhát? :O
Szia, 13/L
szerintem teljesen normális, ha egy ilyen idős lány kér egy kis zsebpénzt a szüleitől. nem kéne ezen megbántódnia anyukádnak. mi nem vagyunk túl jó anyagi helyzetben (persze nem állunk olyan rosszul, csak átlagosan), mégis, a két tesómnakés nekem is minden héten 500 ft a minimum zsebpénz( a kajapénzen kívül). de persze, csak suliidő alatt.
16/L
Szia!
Szerintem az lenne a legjobb, ha leülnél anyukáddal egy kicsit beszélgetni, lehet hogy nincs is olyan nagy baj. Úgy értem, hogy szerintem biztos támogatnának a szüleid abban, hogy vegyél magadnak ruhákat, még akkor is ha nem segítesz otthon annyit, mint valójában. Igazából nem tudom, hogy azért írtad a zsebpénz szót, mert rendszeressen szeretnél kapni egy kis költőpénzt, vagy csak így fogalmaztad meg, de szerintem az őszínte beszélgetés a legjobb megoldás. :) Drukkolok, ügyes legyél.
Persze, kérjél nyugodtan, egy olyan 5000-et, ha nem adnak, akkor kérd a felét és akkor majd meglátják, hogy jól beosztod, majd adnak.
Szerintem nem gáz, én is úgy kértem és először 2500-at utána 5000-et kaptam és kapok még mindig.
18L
Szerintem ne kérj - legalábbis a házimunkákért ( mosogatás , vasalás , takarítás , stb... ) ne kérj pénzt ! A Szüleid sem pénzért csinálják ! De bocsi, ha félreértettem !
Én inkább beszélnék Anyukámmal, hogy havonta-kéthavonta menjünk el vásárolni ( pólókat, stb... ) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!