Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esély, hogy hosszútávú kapcsolat legyen ebből? Szerintetek merjek belemenni így ebbe a kapcsolatba?
Nem buktam!!
Érettségit adó nappali képzésen vagyunk.(Ide 10-es,vagy szakmunkás bizivel lehetett jelentkezni.)Így van ez a korkülönbség.
Sokaktól hallom azt,hogy osztálytársal nem jó járni,mer milyen lesz ,ha vége lesz...
A másik oldalról viszont..ha meg se próbálom,sose tudom meg,hogy mi lehetett volna.
Ezért kérdem másoktól is,hogy mit tennének,van-e tapasztalatuk e-téren.
Én egy hónapja jöttem össze osztálytársammal, új iskola, új ismerősök, új szerelem. Mindenki azzal jött, hogy rossz lesz, majd ha szakítunk, meg minden, de nem csak hátránya van, hogy osztálytárs, hanem előnye is. Pl.: van ki miatt iskolába járni és tanulni. Van ki ösztönöz, hogy tanulj, mert neked lesz csak jobb tőle, és örömet szerzel vele a másiknak is. Plusz Veled van/lesz és jó érzéssel tölt el, hogy számítasz neki. Van akit ez zavar. Engem pl. nem. :)
A kor pedig arról csak annyit, hogy a szerelem nem korhoz kötött, most lehet , hogy zavar, hogy ennyi idős, és Te vagy az idősebb, de pár év múlva nem fog.
19 éves lány vagy, már nem vagy kisgyerek.
Ha őszintén és boldogan akarsz élni, akkor mindig hallgass a szívedre. Tudom, hogy közhelyes, de ez így van.
Ha szeretitek egymást és úgy érzed, hogy boldogok lehetnétek, akkor nagyon gyorsan és magasról sz@rj bele, abba hogy kinek mi a véleménye erről. Te rólad és az érzéseidről van szó, nem másról.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!