Valaki szórakozott vagy lehet, hogy tényleg drogozik?
Ma délután volt nálunk a rendőrség házkutatást tartottak, mert valaki bejlentette, hogy a fiam drogot árul. Nem találtak semmit és a fiam is tagadja, hogy bármi kapcsolata lenne a droggal.
A fiam 17 éves.

tegnap 22:16 vagyok!
oké, elnézést, nagyon laikus vagyok én is :S
kedves kérdező! sikerült beszélned a fiaddal???
A fiammal leültem megbeszélni a dolgot és még mindig állítja, hogy nem érti, mi ez az egész. Ő maga mondta, hogy ha akarom bármikor eljön velem egy vérvételre és bebizonyítja, hogy nem drogozik. Mondtam neki, hogy rendben kérek egy beutalót neki és elmegyünk.
Amúgy nem tudom mit csináljak. Szeretnék megbízni a gyerekemben, de nem szeretném, ha a túl nagy bizalom miatt nem jönnék rá, hogy miket művel.
Délután felhívott a keresztapukája (a gyerek mondta neki a történteket) és megígérte, hogy holnap beszél a fiammal, mint férfi a férfival.

Még mindig a rendőr vagyok! És anyuka:-)
Nos, vizeletből szoktak alap vizsgálatot végezni. Egyrészt szinte azonnali eredményt mutat - bár ez csak elsődleges eredmény - pontosabb értékeket szakértő állapít meg, ehhez vizsgálatra küldik a vizeletet.
Az édesanya semmit nem írt a kérdéseimre, így valóban sötétségben puhatolódzok, mert egy hivatalos eljárásról készül határozat, jegyzőkönyv, kihallatás. Mivel fiatalkorú még fokozottabban figyelni kell!
Tetszik, nem tetszik, egy szülő mindig elfogult a gyermekei iránt, nehezen képzel el ól rossz dolgokat!
A vizeletvizsgálat egy dolog, egy drogterjesztőnek nem feltétlenül kell fogyasztónak lennie.

Lemaradt!Nem kell lepontozni, egyszerűen utána kell nézni a Büntető törvénykönyv kábítószerrel való visszaélés címszóra, illetve ha már itt tartunk, akkor a büntető eljárásról szóló törvénybe sem árt beleolvasni! Itt pontosan leírják, miért, ki ellen indítható eljárás, az eljárás során milyen nyomozati cselekményeket milyen indokkal, illetve engedéllyel végezhetnek!
Ha pedig nehéz értelmezni a törvény szöveget, egy ügyvédet kell meghatalmazni, aki az eljárás során segítséget nyújthat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!