Terhesség alatt ha valaki drogozik, attól meghalhat a gyerek?
Figyelt kérdés
NEM ÉN VAGYOK!!!! Csak kiváncsi vagyok.2008. márc. 8. 17:25
1/12 anonim válasza:
igen !de ha nem is megy el a baba,sokkal rosszabb lesz neki kint,mert valószínűleg nem lesz épp elméjű.És örökre másra lesz utALVA,HA EGYÁLTALÁN TUDNI FOG MAGÁRÓL.Nem kéne ezzel játszani,mert mint tudjuk amúgy sem tartozik a drog az élethez.
2/12 anonim válasza:
Ha nem szól annak az orvosnak, akinél szül, akkor meghal a baba elvonásban, mert nem kapja meg a megfelelő injekciót. Ezért ha van annyi esze az illetőnek, akkor szóljon a szülész-nőgyógyászának, hogy ilyen probléma van és akkor a baba életben marad.
3/12 anonim válasza:
Drogos embernek miért kell baba nincs elége tönkre téve az ö élete miért kell egy új életet is tönkre tenni?te hogy gondolod ha életben marad jó lesz neki olyan anyával aki drogot használ?egyáltalán ez milyen kérdés talán arra vár hogy meghaljon igy nem kell abortuszra fizetni?én nem szoktam senkit elitélni mindenki a saját tetéjért felelös és fizet érte de még ha drogozik is egy nő enyi méltóság lehetne benne hogy akkor ne csináljon gyereket ha pedig szeretne előbb ki kéne tisztulni
4/12 A kérdező kommentje:
Jójójó azért még nem kell ennyire felháborodni. Köszi a válaszokat. Én nem vagyok se drogos, se terhes, csak úgy kérdeztem.
2008. márc. 8. 18:13
5/12 anonim válasza:
Hát ezt nemhiszem el!!Hogy lehet valaki,ilyen buta?Szerinte az egészséges?Uristen,nemcsak a babának,hanem a szülőnek is árt a drog.Hogy lehet,ilyet kérdezni?IGEN MEGHALAHAT.FELELŐTLENNEK MINEK GYEREK
6/12 anonim válasza:
miért hisztiztek már???csak kérdezett valamit
7/12 anonim válasza:
Az a baj,hogy hülye kérdést tettél fel.El kellene olvasni 1-2 cikket és máris tudnád,hogy mit okoz a kábszerhasználat a terhesség alatt.Nem hisztiznek,csak kifejtik a véleményüket.
Amúgy szerintem emberi belátóképesség és józan paraszti ész is megmondja,hogy ez nem jó.
8/12 anonim válasza:
Szerintem ok nélkül nem tesz fel ilyen kérdést az ember. Ismerek egy lányt, aki végig drogozta a terhességét. A babája 5 naposan meghalt. Azóta szinte belebolondult az önmarcangolásba.. Aki drogozik előbb jöjjön le a szerről, várjon 6 évet, s ha nem esett vissza, akkor gondolkodjon gyereken. aki a saját életét nem tudja koordinálni, hogyan akarhat egy babát, aki őrá lesz utalva. Menjen el orvoshoz, aki segit neki leszokni!
9/12 anonim válasza:
Annak ellenére hogy gyűlölöm a drogot és elitélem, kedves válaszolók: ennek az oldalnak az az alcíme: ítt felteheted azt a kérdést amit máshol nem mertél.
Úgyhogy aki csak minősíteni akarja a másik kérdését, annak nem kell írni. Egyszerű választ várt a kérdező, nem fennkölt bírálatokat mert megkérdezett valamit.
Kedves kérdező: meghallhat, vagy életre károsodhat.
37.kismama
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik normálisan tudnak válaszolni :)
2008. márc. 9. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!