Az orvosok, azt a kismamát, aki iszik, drogozik, cigarettázik a terhessége alatt, azt a baba szellemi bántalmazójának minősítik! Mi a véleményed erről?
Teljesen egyetértek!!! Nem csak az számít, számítson bántalmazásnak, ha otthon elverik, vagy nem biztosítanak megfelelő körülményeket! Komolyan veszélyezteti a baba épségét, testi és érzelmi fejlődését ha valami káros dologgal él!!! felelőtlen! az ilyen nőt komolyan megbüntetném, nem is engedném hogy anya legyen!!!!
(zárójelben, saját tapasztalat, anyám velem és tesómmal is ivott a terhessége alatt!)
Örülök, hogy Te is így látod.
Szerintem is felmérhetetlen felelőtlenség a magzatra nézve.
Szívesen kampányolnék a terhesség alatti dohányzás ellen.
Én is szívesen kampányolnék a terhesség alatti dohányzás ellen. Nem tudtok valami ilyen alapítványt, vagy akármit, ahol be lehet segíteni?
Szerintem pl valamelyik támogatás megvonásának is lenne értelme az ilyen kismamáknál.
Amúgy front van, igen!
Azért vannak ilyen kérdések mindenütt, mert nem elhanyagolandó és sokkal értelmesebb, mint a "szerintetek terhes vagyok?" kérdések.
Az a baj, hogy titokban is dohányoznak, és arról senki se tud, nem lehet ellenőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!