Ennyire szórakozott vagy ennyire segítőkész? Azt hiszem magának válaszolt.
Hű , homeosokról nem tudok, nekem nem volt időm elkezdeni, mivel 37+1 naposan megszületett a lányom, de ez a kérdező tényleg kész:DDDDDDDDDDDDDDDDD
De hallottam ezekről a bogyókról, én is használtam volna.
Én úgy vagyok ezekkel a homeos bogyókkal, hogy nem hiszek bennük, de nem is használnak. Szülésem előtt nem vettem, nem ettem semmit, nem kenegettem a gátamat sem, stb... szóval semmit sem csináltam. A 39. héten szültem, másfél órát voltam effektíve a szülőszobán, és első gyerek volt. Rekord gyorsaságú szülés volt (a dokim szerint is).
Legjobb barátnőm szedett mindenféléket, amiket a kérdésben is felsorolt a másik kérdező, és 23 órát vajúdott, vágták, varrták, szóval mintha nem is csinált volna semmit.
Én pedig a gyerekemnél próbáltam ki a homeos dolgokat, mikor jött a foga. Viburcol kúp, Chamomilla, stb... Egy hónapon keresztül adtam neki minden nap (állítólag két hét kell ,hogy kialakuljon a hatása), de csak rosszabb lett, többet volt fent, többet sírt... én kivágtam az összeset a kukába, azóta semmi bajunk sincs már szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!