Szerintetek ezt mennyire gondolta komolyan? Szórakozott velem?
szerintem kérdezd meg nyugodtan :)
aki mer,az nyer. amúgy is,honnan tudhatod,lehet,amíg te itt sírsz,hogy jajj,ez most mi volt,ő pont azon filózik,te vajon járnál-e vele? :)
hajrá! :D
13l
beszélgess vele
a titka az emberi kapcsolatoknak a beszélgetés
ennyi az egész
így lehet embereket megismerni, velük összebarátkozni
Szerintem ő is legalább annyira zavarban van, mint te:) Én nem vagyok a direkt megoldások híve (lányok részéről), nem kell a fiúk válláról levenni az udvarlást, bármennyire is ez a trend. (hidd el, van élettapasztalatom bőven és fiúk között nőttem fel:)
Viszont fontos a pozitív visszajelzés neki, a bátorítás. Mindenképpen mosolyogj rá, ha a buszon találkoztok, esetleg említsd meg, hogy milyen régen láttad, hogy van. Ha látja az arcodon a kedvességet és a nyitottságot, az bátorságot ad neki. Viszont ha nem veszi a lapot, akkor én hagynám a francba. Egyrészt balek fickó nem kell, másrészt lehet, hogy mégsem akar semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!