Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ezt mennyire...

Szerintetek ezt mennyire gondolta komolyan? Szórakozott velem?

Figyelt kérdés
Egy sráccal, akivel minden nap egy buszon megyek nyáron voltam egy baráti összejövetelen. Ott egy kicsit jobban megismert, én nem hittem, hogy akar valamit. Aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy a szobájában fekszünk az ágyán, ő átölel, és simogat, összefűzi az ujjainkat. Ezt mind Ő!!!!! Majdnem meg is csókolt. Én ekkor egy kicsit szégyelltem magam, mert egy ismerősömnek abból a baráti körből tetszett ez a srác, de ez most már nem aktuális. A lényeg, a lényeg, hogy azóta nincs semmi, néha látom rajta, hogy néz engem, meg ha ott vagyunk a buszmegállóban, közel jön hozzám. De még sosem volt barátom, és bevallom, vele nagyon jól éreztem magam, de nem tudom, hogy ez mi volt a részéről. És nem merem megkérdezni sem, mert félek a csalódástól. :( Akárhányszor végiggondolom a történteket, arra jutok, hogy érzett valamit.
2011. nov. 9. 17:53
 1/7 A kérdező kommentje:
*egy buszon megyek, (ott van egy vessző, így van értelme a mondatnak :)
2011. nov. 9. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbálj dumálni vele,és pár napon beül minden kiderül.
2011. nov. 9. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem kérdezd meg nyugodtan :)

aki mer,az nyer. amúgy is,honnan tudhatod,lehet,amíg te itt sírsz,hogy jajj,ez most mi volt,ő pont azon filózik,te vajon járnál-e vele? :)

hajrá! :D

13l

2011. nov. 11. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:

beszélgess vele

a titka az emberi kapcsolatoknak a beszélgetés

ennyi az egész

így lehet embereket megismerni, velük összebarátkozni

2011. nov. 13. 04:50
 5/7 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2011. nov. 15. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ő is legalább annyira zavarban van, mint te:) Én nem vagyok a direkt megoldások híve (lányok részéről), nem kell a fiúk válláról levenni az udvarlást, bármennyire is ez a trend. (hidd el, van élettapasztalatom bőven és fiúk között nőttem fel:)

Viszont fontos a pozitív visszajelzés neki, a bátorítás. Mindenképpen mosolyogj rá, ha a buszon találkoztok, esetleg említsd meg, hogy milyen régen láttad, hogy van. Ha látja az arcodon a kedvességet és a nyitottságot, az bátorságot ad neki. Viszont ha nem veszi a lapot, akkor én hagynám a francba. Egyrészt balek fickó nem kell, másrészt lehet, hogy mégsem akar semmit...

2011. nov. 16. 14:03
 7/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok én is, meg ő is.
2011. nov. 16. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!