Pár napja észrevettem magamon, hogy olyan szorakozott vagyok, néha még össze vissza is beszélek.6 hetes terhes vagyok. Normális? Másnál is volt ilyan?
Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 17:45
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen
Èn rendesen feledékeny lettem
Mondtam sokszor hogy :" elhülyít a terheség" :)
2/4 anonim válasza:
Hajajj! Lesz még rosszabb is! :-) Az én pici fiam már 10 hetes,de még most is van olyan,hogy elfelejtem mikor evett legutóbb,vagy melyik ciciből... Van hogy beszélgetek valakivel és nem tudom kifejezni magam. Egyszerűen nem jut eszembe a megfelelő szó... És ez így volt a 9 hónap alatt is. Úgyhogy kitartás!
Boldog babavárást! :-)
3/4 anonim válasza:
Akkor nem csak en hlyultem le a terhessegtol :-)))). Azert ez megyugtato :-) !
Boldog pocakosodast
4/4 anonim válasza:
igen én elkezdtem noteszt használni. A párommal a mondásunk: Nő a hasam, megy az agyam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!