Miért tartják a fiatalok népbutító tévének a TV2-őt és az RTL Klubot?
Nem csak a fiatalok tartják annak.
Ill. relatív, hogy ki számít fiatalnak, de mivel a "Kamaszok" témakörben indítottad, ezért gondolom a 20 éven aluliakra céloztál.
Nos, én 30 leszek, de én is annak tartom.
Az egészben csak az a szörnyű, hogy azért adnak gagyibbnál-gagyibb és szánalmas műsorokat, mert arra van igény!!!!
Ha senki nem néznék, akkor nem adnának ilyen műsorokat, mint a Győzike, Mónika és a különböző celeb idiótaságok. A legalja a Benkő műsora volt, meg most az Ezek megőrültek, ami főműsoridőben megy és folyamatosan csak a celebek mellét és félmeztelen testét mutogatják!!!!
Amúgy az M1, M2, DunaTV sem jobb, mert ott meg szinte csak idióta szappanoperák mennek... De a nyugdíjasoknak meg az kell.
A fiataloknak meg a villantások, meg a Megasz@r és a VV.
És mi van a kettő közötti, felnőtt, értelmes műsorokra éhes közönséggel? Azok el vannak felejtve, mert kidolgozzák a belüket, hogy eltartsák a nyugdíjasokat és finanszírozzák a tinik oktatását...
És mi van a kettő közötti, felnőtt, értelmes műsorokra éhes közönséggel? Azok el vannak felejtve, mert kidolgozzák a belüket, hogy eltartsák a nyugdíjasokat és finanszírozzák a tinik oktatását.
fentebb írtam hogy manapság van már távirányító.
amugy meg, nem lehet éjjel-nappal discoveryt nézni, amikor az ember hazaér fáradtan nem a majmok evoluciójára kiváncsi mindig, van hogy vmi pihentető, könnyen emészthetőt akar látni. amugy igen, nem magas a szinvonal se a tv2n se az rtln, de mint irtam van már távirányitó, és mikor az ember alacsonynak találja a szinvonalat, fogja és átkapcsolja a discoveryre, viasat historyre spektrumra amire tetszik.
bumbi02:
Természetesen elkapcsolok, ha sz.r műsor megy, de ezt egyre többször kell tennem és legtöbbször sajnos nem is találok semmi értelmes műsort a tv-ben és ez az, ami elszomorít.
Nincs semmi baj a "vmi pihentető, könnyen emészthető"-vel, de a Mónika, Győzike stb. és a Discovery-Spektrum adásai között kevés az átmenet, pedig nekem arra lenne igényem és gondolom ezzel vannak így még egy páran.
Semmi nézhető nincs ezeken a csatornákon. Semmi. Unalmas, irreális, sablonos, közhelyes sorozatok tele tehetségtelen, jellegtelen színészeknek nevezett majmokkal. Azokról nem is beszélve, akiket a beszélgetős műsoroknak nevezett cirkuszokba hívnak meg. Ízléselen a kinézetük, a viselkedésük, az egész stílusuk.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!