Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért tartják a fiatalok...

Miért tartják a fiatalok népbutító tévének a TV2-őt és az RTL Klubot?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 17:44
1 2 3 4 5
 31/41 bumbi02 ***** válasza:
52%
használd a távirányitót!:)
2010. nov. 17. 21:37
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Én még fiatalnak számítok a 19 évemmel, úgyhogy én is véleményt formálnék a témáról. Egy szót tudnék ezekre a fantasztikus csatornákra mondani: szánalmas. Van valami abban, hogy népbutítónak mondják, mert másról sem beszélnek bennük csak a celebekről, és nyíltan sugallják, hogy legyél híres, bármi áron (még ha magadból csinálsz hülyét lsd. Kiszel Tünci, Pákó stb.), és akkor neked milyen jó lesz. Nem ösztönöz arra, hogy legyél szorgalmas, tanulj, mert megéri, pedig a fiataloknak inkább ezt kéne tanítani. A Jóban-Rosszban, a Barátok Közt, meg a kismillió latin szappanopera csak hab az amúgy sem túl étvágygerjesztő tortán. Én két dolgot szoktam ezeken nézni, a híradót, mert szeretek több forrásból tájékozódni a hírekről, és a Dr. House-t, mert ez azon kevés sorozatok közé tartozik, amit szeretek. Végül is rendben van, hogy ott a távirányító, csak az a legfőbb baj, hogy ezek azok a csatornák, amik az alap csomagban vannak, és gyakorlatilag bárki foghatja őket. Szerintem, ha már ilyen kiváltságos helyzetben vannak, akkor sugározhatnának valami értelmeset. Ha a tévével szeretnék kikapcsolódni, inkább az ismeretterjesztő csatornákat nézem, esetleg a Comedy Centralt, vagy a Life Network-öt (ez egy nagy hibám, hogy hiába járok az orvosi egyetemre, szeretem a reality kórházsorozatokat :D).
2010. nov. 19. 08:34
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a fiatalok tartják annak.

Ill. relatív, hogy ki számít fiatalnak, de mivel a "Kamaszok" témakörben indítottad, ezért gondolom a 20 éven aluliakra céloztál.

Nos, én 30 leszek, de én is annak tartom.

Az egészben csak az a szörnyű, hogy azért adnak gagyibbnál-gagyibb és szánalmas műsorokat, mert arra van igény!!!!

Ha senki nem néznék, akkor nem adnának ilyen műsorokat, mint a Győzike, Mónika és a különböző celeb idiótaságok. A legalja a Benkő műsora volt, meg most az Ezek megőrültek, ami főműsoridőben megy és folyamatosan csak a celebek mellét és félmeztelen testét mutogatják!!!!

Amúgy az M1, M2, DunaTV sem jobb, mert ott meg szinte csak idióta szappanoperák mennek... De a nyugdíjasoknak meg az kell.

A fiataloknak meg a villantások, meg a Megasz@r és a VV.

És mi van a kettő közötti, felnőtt, értelmes műsorokra éhes közönséggel? Azok el vannak felejtve, mert kidolgozzák a belüket, hogy eltartsák a nyugdíjasokat és finanszírozzák a tinik oktatását...

2010. nov. 19. 08:49
 34/41 anonim ***** válasza:
Mert egy szar. A filmek egész jók szoktam lenni mondjuk, de ezek a Reflektor és egyéb színvonalas műsorok kiábrándítóak.
2010. nov. 19. 13:54
 35/41 bumbi02 ***** válasza:

És mi van a kettő közötti, felnőtt, értelmes műsorokra éhes közönséggel? Azok el vannak felejtve, mert kidolgozzák a belüket, hogy eltartsák a nyugdíjasokat és finanszírozzák a tinik oktatását.

fentebb írtam hogy manapság van már távirányító.

amugy meg, nem lehet éjjel-nappal discoveryt nézni, amikor az ember hazaér fáradtan nem a majmok evoluciójára kiváncsi mindig, van hogy vmi pihentető, könnyen emészthetőt akar látni. amugy igen, nem magas a szinvonal se a tv2n se az rtln, de mint irtam van már távirányitó, és mikor az ember alacsonynak találja a szinvonalat, fogja és átkapcsolja a discoveryre, viasat historyre spektrumra amire tetszik.

2010. nov. 19. 15:50
 36/41 anonim ***** válasza:

bumbi02:

Természetesen elkapcsolok, ha sz.r műsor megy, de ezt egyre többször kell tennem és legtöbbször sajnos nem is találok semmi értelmes műsort a tv-ben és ez az, ami elszomorít.

Nincs semmi baj a "vmi pihentető, könnyen emészthető"-vel, de a Mónika, Győzike stb. és a Discovery-Spektrum adásai között kevés az átmenet, pedig nekem arra lenne igényem és gondolom ezzel vannak így még egy páran.

2010. nov. 19. 16:07
 37/41 anonim ***** válasza:

Semmi nézhető nincs ezeken a csatornákon. Semmi. Unalmas, irreális, sablonos, közhelyes sorozatok tele tehetségtelen, jellegtelen színészeknek nevezett majmokkal. Azokról nem is beszélve, akiket a beszélgetős műsoroknak nevezett cirkuszokba hívnak meg. Ízléselen a kinézetük, a viselkedésük, az egész stílusuk.

20/L

2010. nov. 19. 19:50
 38/41 anonim ***** válasza:
Ezen a 2 tv csatornán csak a hétvégi meséket nézem reggel,égyébként meg megnézem a műsorújságot és kiválasztom,hogy mit és melyik adón akarok megnézni.Nagyon ritkán fordul elő, hogy az rtl vagy a tv2 műsoraiból választok. 20L
2010. nov. 20. 08:35
 39/41 anonim ***** válasza:
Örülj már neki . Legalább a következő nemzedék nem a mónikás szaron fog felnőni meg az ilyen hülye asztro shown meg délutáni sorozat áradaton !
2010. nov. 20. 16:37
 40/41 anonim ***** válasza:
hát mert CSAK =) nézz diszkóveri szájenszt!
2010. dec. 30. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!