Letezik hogy a mai vilagban enyire tudatlanok a fiatalok?
Egyszeruen nem tudom elkepzelni hogy enyire nincsenek tisztaban azzal hogy mitol lehet terhes vagy mitol kizart a terheseg.Olyan kerdeseket olvasok itt hogy a hajam egnek all.
Hogyhogy nincsenek tisztaban az alap dolgokkal,hogy elovaladektol is terhes maradhat vagyhogy spermas kezzel sem illik kielegiteni a baratnot mert attol is teherbe eshet valaki.
Ezek a fitalok nem neznek Tv-et?vagy nem keresnek ra a neten,mielott megtotenik a baj?(szuloi felvilaositast direkt nem irom,mert nem mindenki van olyan viszonyban a szulovel hogy ezt megkerdezze)
Itt a baj hogy sok hülyeséget olvasnak, de senki nem mondja el nekik rendsen.
Ott kezdödik hogy a szülö ezt a kényes kérdést lezárja azzal hogy "oh ezek már megbeszélték egymás között" , persze mondanak csúnya szavakat meg tudják hogy a kuki a punciba megy bele és ennyi. egymástól nem mernek részleteket kérdezni, mert az már ciki, a szülö meg azt hiszi ezt már tudja. a suliban az egész oktatást végig röhögik, és viccelik, a lényegre nem figyelnek.
a szülönek kellene részletesen elmagyarázni, de a legtöbb szülö kerüli a témát, vagy azt hiszi a gyerek tudja a dolgot.
Sajnos igen...:( sajnos...
A rossz nem az, hogy nem tudnak a dolgokról 13-14-15 évesen én se nagyon voltam ezekkel mind tisztában (mármint, azt tudtam, hogy hogy születik a gyermek, de a különleges részletekre nem tért ki a figyelmem). A baj nem az, hogy nem tudják, hanem, hogy csinálják, és nem tudják:-S
A baj, az hogy nem is értik miről szól a szexualitás, csak csinálják, mert az jó...és "kell"...de egyiknek se fordul meg a fejében a "baj"...az érzelmekre, átélésre nem is térek ki.
Mondjuk a környezetemben nagyon kevés ilyen tizenévest ismerek (szerencsére).
Sajnos nem tudom merre megy a világ, szeretnék tenni valamit ez ellen, már régi tervem. CSak még nem találtam ki hogyan. (egy pszichológus)
okes a szulovel nem tudja megbeszelni..van ilyen,de akkor mi a francert nem uti be a googlibe hogy teherbeeses es egy csomo mindent megtudna rola es nem kovetne el baromsagokat.Itt most kirivo esetekre gondolok,mikor a nagyon alapokkal nincsenek tisztaban.
falun nottem fel,internet sem volt megis tudtam hogy nemszabad csinalni,akkoriban az ujsagot tanulmanyoztuk,mert nem volt mas,ha valamit nem ertettem megkerdeztem anyut.
Én 17 éves vagyok, az ellenpéldája vagyok ennek. Beszélgettem erről a szüleimmel, a nővéremmel, olyan 10 éves koromban, akkor világosítottak fel, hogy igazából nem puszitól leszek terhes, hanem mástól. Nem rég van szexuális életem, előtte mindent megbeszéltünk a barátommal, amit csak lehetett, átrágtunk védekezés szempontjából, mit miért, hogyan kell csinálni, olvasgattunk, aztán kezdtünk bele... Mindketten könyvet írhatnánk belőle, annyi mindent tudunk már erről... (:
Én is szoktam olvasni, ahogy a 14 éves lányok szexuális életet élnek, a hajam égnek áll, de azt sem tudják miért csinálják, csak, hogy ne maradjanak le, stb ... Szánalmas
Ne általánosíts!
Tényleg sok tudatlan fiatal van, de nem h*lye az összes.
szerintem pont fordítva van.
A mai fiatalok egyre hamarabb érdekel maga a szex téma,egyre hamarabb kezdenek el róla olvasni így egyre hamarabb lesz téma a suliba is.. és egyre hamarabb kezdenek el nemi életet élni,nekem ez a véleményem
14l
Én 9 évesen mindent tudtam a szexről, mert utánanéztem. És legalább 11 éves korunkra mindenki kellően fel van világosítva. B*sszus, miért hiszi mindenki, hogy nincsenek felvilágosítva?!
Írok egy abortuszos esetet:
Az egyik haverom bejelentette az anyjának, hogy ő elmegy szexelni a barátnőjével, és kért óvszerre pénzt, de az anyja nem adott rá pénzt, ez pedig súlyos hiba volt, mert a haverom barátnője teherbe esett, és abortuszra kellett mennie. A haverom tudta, hogy kell óvszer, de nem kapott rá pénzt.
A másik haverom, egy ilyen menő pasi fajta és sorra b*ssza a csajokat, de ő mindig óvszert használ. Most abbahagyta, mert lehet, hogy AIDS-es szegény =( SOSE történt még nála baleset, pedig több, mintt harminc csajt megb*szott az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!