Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Letezik hogy a mai vilagban...

Letezik hogy a mai vilagban enyire tudatlanok a fiatalok?

Figyelt kérdés

Egyszeruen nem tudom elkepzelni hogy enyire nincsenek tisztaban azzal hogy mitol lehet terhes vagy mitol kizart a terheseg.Olyan kerdeseket olvasok itt hogy a hajam egnek all.

Hogyhogy nincsenek tisztaban az alap dolgokkal,hogy elovaladektol is terhes maradhat vagyhogy spermas kezzel sem illik kielegiteni a baratnot mert attol is teherbe eshet valaki.

Ezek a fitalok nem neznek Tv-et?vagy nem keresnek ra a neten,mielott megtotenik a baj?(szuloi felvilaositast direkt nem irom,mert nem mindenki van olyan viszonyban a szulovel hogy ezt megkerdezze)

2011. febr. 3. 08:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

utolsó: Ha nem kapott rá pénzt, akkor miért nem a lány vett gumit? És ha nem volt gumi, akkor mi a rákért sexeltek?

És minek kell 30 csajt megbasznia(!) a stricijének, ha tudja, ha abból baja lehet? Szóval azért itt is meg van kérdőjelezve a felvilágosítás. :D

2011. febr. 3. 21:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Azért basz meg 30 csajt kb, mert másképp nyomulnak rá -.- Mert tényleg tök jó pasi és minden h*lye rajta lóg-.-
2011. febr. 3. 22:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Tök jó pasi, de esze nincs. :D
2011. febr. 3. 22:50
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg attól, mert manapság hamarabb élnek a fiatalok szexuális életet, még nem biztos, hogy kellően fel vannak világosítva. Főleg amikor látom az olyan kérdéseket, hogy "Attól mert a pasim a számba élvezett, ehetek terhes?".

Persze azért tisztelet a kivételeknek, mert azok mindig vannak. :)

2011. febr. 4. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
én kaptam szülői felvilágosítást,és többször el mondták,hogy kérdezhetek tőlük is,de ha cikinek tartom akkor unokatesóimtól is.(20 évesek már) csak ne a barátnőimmel,mert hogy nem biztos,hogy ők annyira tisztában vannak dolgokkal. Senki nem mondta el nekem,hogy az előváladéktól is terhes lehetek,de tudom. Fogalmam sincs,hogy hogyan jöttem rá,vagy hol olvastam. Mondjuk valószínűleg itt. Amúgy a Tv-ben soha nem hallottam ilyenről,hogy előváladék stb. Csak,hogy óvszer,fogamzásgátló stb kell. Szerintem a többsége nem tudatlan,csak felelőtlen. Nem érdekli,ha lesz valami baj,úgy van vele,hogy "áá velem úgy sem történhet meg." Iskolai felvilágosításon sem volt szó ennyire a következményekről.. Szerintem többet kéne beszélgetni a gyerekkel,jobban odafigyelni rá és felügyelni. Nekem is kellemetlen volt,mikor erről kellett beszélnem anyuékkal,pedig még sem mindent mondtak el. Lényeg,hogy szerintem nem szabad halogatni a felvilágosítást,és inkább ajánlani kell a gyerekeknek megbízható fórumokat,hogy ha mást nem,hát azt olvassa és tanuljon.
2011. febr. 6. 09:22
 16/17 anonim ***** válasza:
utcsó vagyok 14/L és már élek szexuális életet,de úgy gondolom,hogy elég értelmes vagyok hozzá.
2011. febr. 6. 09:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajna nem csak arról van szó, hogy egy nagy hányada az ifjoncoknak nem is tudja, hogy mit csinál, hanem, hogy nem élik meg az érzelmi kötődést, és túl sok a CSAK testi kapcsolat. Mellesleg igen, bárhol utána lehetne olvasni, hogy ez miről is szól, de van egy réteg akinek ez maximálisan a chat-szobák buta tőmondataira korlátozódik. Nem is nagyon tudnak már egy hosszabb értekezést elolvasni, mert a második mondatnál elvesztik a fonalat,de nem is érdekli őket, mivel a vizuális infó könnyebben elérhető. ÉS nem bennük van a hiba, hanem a médiákban, mert mindenhol szinte csak ezt látják, hallják (pl Liptai Klaudia is orális szexre buzdít egy tehetségkutató közben, vagy csak az a téma a TVben, hogy ki milyen műmellet csináltatott magának...). ÉS hangsúlyozom, hogy csak egy rétegről beszélek, bár ez a réteg egyre nagyobb. És ismét hangsúlyozom, hogy nem ŐK tehetnek róla, hanem az a "felelősség-teljes" generáció amelyik ezt így alakította.
2012. máj. 5. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!