Szerintetek gáz ez a mai világban?
Szerintetek gáz ez a mai világban?
az a helyzet h 13 / L vagyok és szeretnék még játszani (pl:babázni)ez nagyon gáz??az egyik oszt.társam már nem is szűz és azt mondja h az a normális ha 2.osztályos játszik és én nem vok normális ezért titkolomis h mit szeretnék
szerintetek ez gáz??
EMBEREK!!
Itt egy NORMÁLIS gyerek :OOOOO.
Nem NEM NEM gáz.
Sőt....
A osztálytársad meg egy balfék
Szerintem nem, sok felnöttnek még hobbija is a babák.
Amelyik nem szüz az majd babázhat lassan igazival, gondolom te nem szeretnél még anyuka lenni.
Más ennyi idös fiuk még autókkal játszanak.
vegre egy normalis gyerek. orulok neki, hogy babazni akarsz, babazz ameddig jol esik:)
eljon majd mindennek az ideje, mikor mar nem erdekel majd, de ha meg erdekel csak nyugodtan, NEM GAZ, sot tok jo dolog. neha titkon meg en is babaznek 24/l
Egyáltalán nem baj:)
3éve amikor itt voltak másodunokatestvéremék a kislány játszani szeretett volna.Megkért,hogy babázzak vele.Akkor voltam pont 13 és jó volt játszani.Előjöttek a régi emlékek,hogy milyen jó volt nővéremmel játszani. A kislány pedig örült,hogy játszottam vele.Aztán már az akkor 17 éves (!!) nővérem is játszott velünk.Volt egy jó délutánunk,ennyi.
Egyáltalán nem gáz!
Sőt,hiszen 12-13évesen kezdünk el nővé válni.Ilyenkor kavarognak a gondolatok bennünk.Szeretnénk még gyerekek maradni,ugyanakkor néha jó lenne már felnőttnek lenni.
15/L
Hát nem mondom semit :)
Csináld azt amit szeretnél.
Bár hozzá teszem 13 vagyok,nem babázok,de az nem egyenlő azzal,hogy nem vagyok még szűz.ezt csak mellékletesen mondtam.
Nem gáz, csak szokatlan. Sokan túl korán akarnak megérni, pedig nem kellene. De azért a 13 évesen elveszteni a szűzességet... kicsit meredek. Anno nekem is sorolták, hogy első-másodikban le kéne szokni már a babázáról, de én még 14 évesen is gyakran barbi-ztam. És sosem tartottam cikinek^^ Játszál, ha ahhoz van kedved, de azért próbálj meg kicsit érettebb lenni. Na nem nagyon, de 13 évesen az ember már nem kisgyerek.
17L
nem gáz .. az gáz ha pl 13évesen veszted el a szüzességed. na az gáz
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!