Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek gáz ez a mai...

Szerintetek gáz ez a mai világban?

Figyelt kérdés

Szerintetek gáz ez a mai világban?

az a helyzet h 13 / L vagyok és szeretnék még játszani (pl:babázni)ez nagyon gáz??az egyik oszt.társam már nem is szűz és azt mondja h az a normális ha 2.osztályos játszik és én nem vok normális ezért titkolomis h mit szeretnék

szerintetek ez gáz??

2010. márc. 15. 18:08
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
88%

EMBEREK!!

Itt egy NORMÁLIS gyerek :OOOOO.

Nem NEM NEM gáz.

Sőt....

A osztálytársad meg egy balfék

2010. márc. 15. 18:15
 2/39 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nem, sok felnöttnek még hobbija is a babák.

Amelyik nem szüz az majd babázhat lassan igazival, gondolom te nem szeretnél még anyuka lenni.

Más ennyi idös fiuk még autókkal játszanak.

2010. márc. 15. 18:15
 3/39 anonim ***** válasza:
94%

vegre egy normalis gyerek. orulok neki, hogy babazni akarsz, babazz ameddig jol esik:)

eljon majd mindennek az ideje, mikor mar nem erdekel majd, de ha meg erdekel csak nyugodtan, NEM GAZ, sot tok jo dolog. neha titkon meg en is babaznek 24/l

2010. márc. 15. 18:18
 4/39 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy is GAZ!!! Ha babazni szeretnel akkor nyugodtan babazz. Ne azt csinald amit mas szeretne hanem amit te szeretnel, hiszen a te eleted. Nem masnak kell megfeleni hanem sajat magadnak. Ne foglalkozz azzal mas mit mond. En orulnek, ha a lanyom is babazna ennyi idosen ahelyett, hogy azzal dicsekedne, hogy mar nem szuz.
2010. márc. 15. 18:23
 5/39 anonim ***** válasza:
92%

Egyáltalán nem baj:)

3éve amikor itt voltak másodunokatestvéremék a kislány játszani szeretett volna.Megkért,hogy babázzak vele.Akkor voltam pont 13 és jó volt játszani.Előjöttek a régi emlékek,hogy milyen jó volt nővéremmel játszani. A kislány pedig örült,hogy játszottam vele.Aztán már az akkor 17 éves (!!) nővérem is játszott velünk.Volt egy jó délutánunk,ennyi.

Egyáltalán nem gáz!

Sőt,hiszen 12-13évesen kezdünk el nővé válni.Ilyenkor kavarognak a gondolatok bennünk.Szeretnénk még gyerekek maradni,ugyanakkor néha jó lenne már felnőttnek lenni.

15/L

2010. márc. 15. 18:51
 6/39 anonim ***** válasza:
74%
Nem gáz!Bár 12/l vagyok és utálok babázni.De eggyáltalán nem gáz!ha neked ez jó nyugodtan babázz!:)
2010. márc. 15. 18:54
 7/39 anonim ***** válasza:
65%

Hát nem mondom semit :)

Csináld azt amit szeretnél.

Bár hozzá teszem 13 vagyok,nem babázok,de az nem egyenlő azzal,hogy nem vagyok még szűz.ezt csak mellékletesen mondtam.

2010. márc. 15. 18:55
 8/39 anonim ***** válasza:
83%

Nem gáz, csak szokatlan. Sokan túl korán akarnak megérni, pedig nem kellene. De azért a 13 évesen elveszteni a szűzességet... kicsit meredek. Anno nekem is sorolták, hogy első-másodikban le kéne szokni már a babázáról, de én még 14 évesen is gyakran barbi-ztam. És sosem tartottam cikinek^^ Játszál, ha ahhoz van kedved, de azért próbálj meg kicsit érettebb lenni. Na nem nagyon, de 13 évesen az ember már nem kisgyerek.

17L

2010. márc. 15. 19:02
 9/39 anonim ***** válasza:
92%

nem gáz .. az gáz ha pl 13évesen veszted el a szüzességed. na az gáz

16L

2010. márc. 15. 19:07
 10/39 anonim ***** válasza:
91%
Ha lenne rá időm én is nekiülnék néha. 28 vagyok...
2010. márc. 15. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!