Szerintetek gáz ez a mai világban?
Szerintetek gáz ez a mai világban?
az a helyzet h 13 / L vagyok és szeretnék még játszani (pl:babázni)ez nagyon gáz??az egyik oszt.társam már nem is szűz és azt mondja h az a normális ha 2.osztályos játszik és én nem vok normális ezért titkolomis h mit szeretnék
szerintetek ez gáz??
Szerintem sem gáz :D
Én is 13 vagyok, és tavaly még bratz babát kértem [már nem tudom mire] :D Persze, sokan gáznak találják. De kit érdekel?
De mostanában nekem sincs időm ilyesmire :S De néha szivesen leülnék játszani egy picit.
De lehet, hogy ezt befolyásolja, hogy mindig is szerettem volna egy kistesót :D
Végre egy olyan kamasz, akinek nem a szexen jár az esze, dícséretes :D Ez teljesen normális! Én 24 éves vagyok, de pl. a mai napig gyűjtöm a matricákat és a szalvétákat :DDDD
Az osztálytársad 18 éves korára kiégett lesz, ha így folytatja. Bőven ráért volna 16-17 évesen is foglalkozni a szexszel.
24/L
Egyáltalán nem gáz!!
Én 17/L vagyok és én is nagyon szeretek játszani.Nagyon jól megértem magam a kicsikkel,jobban mint a korosztályom beliekkel.Van egy 10 éves barátnőm,nyáron rengeteget vagyunk együtt ,és állandóan barbizunk. A tesója 5 éves,vele sarazni szoktam.Én egyáltalán nem tartom égőnek ezt,hidd el hogy az olyanoknak mint te,sokkal kiegyensúlyozottabb lelki világuk van mint azoknak,akik már 13 évesen pasiznak.Örülj neki hogy ilyen vagy,és ne akarj megváltozni!
NEM!!!NEM!!!kit érdekel az az osztálytársad?rádadásul nem szűz.ő lehet,hogy elszurja a gyerekkorát de te ne tedd!addig játsz ameddig még gyerek vagy!:)én is kiélvezem a gyerekkort igaz én nem babázok:Damíg általánosba jársz addig az sem gáz ha játszótéren játszol:)utána se csak furcsa:)
13/L
Sztem gázcsee
Nkm van barcseem a rúdcsija 23 centi. Naon éretlencsee vagycsee, főleg hozzámcsee képcseeee...
xXxDarkAngelxXx
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!