Szerintetek gáz ez a mai világban?
Szerintetek gáz ez a mai világban?
az a helyzet h 13 / L vagyok és szeretnék még játszani (pl:babázni)ez nagyon gáz??az egyik oszt.társam már nem is szűz és azt mondja h az a normális ha 2.osztályos játszik és én nem vok normális ezért titkolomis h mit szeretnék
szerintetek ez gáz??
vki szórakozott-.-
egyébként egyáltalán nem ház=)) érettebb vagy a korodnál....
Én 12/L vagyok, és nagyon szeretem a porcelánbabákat, meg az ilyen kis cuki my little ponykat. : D
nem tudom hallottál-e már az úgnevezett Ball Jointed Dollokról!?
Én egy olyat nagyon szeretnék! ^__^
Tegnap 17:29-esnek nagyon is igaza van: Te vagy érettebb a korodnál és nem a barátnőd, aki már szexel. 18-20 évesen már ki lesz égve, ahogy írtam is az egyik előző kommentemben.
24/L
Én is 13 éves lány vagyok és ha vendégségbe vagyok egy olyan helyen,ahol van kislány szoktam vele babázni, és néha jól is esik... =)
Nem gáz! ;)
(Én babáznék veled xD)
Én is szoktam az unokahugommal babázni, meg plüssökkel játszani.:D Öcsémékkel legózni szoktam. ^^ A hugom meg még csak 3 hónapos neki csak gügyögök. :P
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!