Szerintetek mért lesznek a fiatalok homosexuálisak vagy úgyőltözöttek?
mi az hogy ha több X van?
1 X van meg 1 Y kromoszóma a férfiakban
van ugyan XXY is,(Krinefelter szindróma) meg XYY szindróma is, de ezek ritkák
na szóval nem ezen múlik
még a tudomány sem tudja igazából, hogy min múlik
Utolsónak igaza van. Ezek a szupernők és a szuper férfiak. Ez a nevük, de nem mindig lehet észre venni.
Szerintem amire Te gondolsz az inkább a metroszexualitás. Amikor a fiúk túlságosan is sokat foglalkoznak a ruhájukkal, hajukkal sőt lehet, hogy ki is húzzák a szemüket. Nekem 3 ilyen ismerősöm is van és mind lányokkal barátkozik inkább és imádják Őket. Mind szereti a színházat. Olyan kis művészlelkek.
Csillag születik-ben is volt egy ikerpár. Szerintem Ők is azok.
szóval, először is, én két véleményen osztozok...
az egyik a genetika, kicsit utána olvasgattam...
A férfiak kromoszómája köztudottan xy... nos, van egy elágazás az x kromoszómában, un. Xq28, amelyben 5 "elváltozást" találtak minden megvizsgált homoszexuálisnál. Ez nem teljes mértékben bizonyított...
A másik teória, pedig a rossz családi háttér. Lehet pl nemi erőszak, szülők válása, és még mi egyebek, ezekbe nem mennék bele. Szóval, pszichológiai vonatkoztatású is lehet...
Külön kell választani a homoszexuális és a valamilyen divatot (most dúl a metroszex, de volt már emo, lovemetal... stb.) különböző mértékig követő, ám igencsak hetero fiúkat.
A homoszexualitásnak lehet genetikai vagy pszichés oka is (előttem lévő jól leírta). De attól, hogy valaki az, nem biztos, hogy lányosan is öltözik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!