Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mért lesznek a...

POCSI kérdése:

Szerintetek mért lesznek a fiatalok homosexuálisak vagy úgyőltözöttek?

Figyelt kérdés
és igen ez gyereknevelési kérdés!
2011. jún. 2. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok , és én is úgy öltözök , mivel ez jön be a lányoknak . :D
2011. jún. 3. 16:23
 12/16 A kérdező kommentje:
hát sztem ez h.lyeség, anélkül is lehet csajozni hogy ugy öltözz mint ahogy szted látni akarják! elözö válaszokat köszönöm! végülis én a kromoszomákról másképpen hallottam de lehet az még csak teória volt! szóval én még mindg az alapján vagyok hogy a férfi maradjon csak férfi! és a családi háttéről is sokan ugy tartják hogy a gyereknek nincs férfi ideálja (apja) és ezért inkább a nőies dolgokat látja anyjától! thx mindenkinek de még irjatok!!
2011. jún. 3. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem speciel baromira nem jönnek be a "metroszexuális"-nak elnevezett divatbuz.k. Nem értitek, hogy a férfias férfiakat szeretjük?:)
2011. jún. 4. 13:49
 14/16 anonim ***** válasza:
16:23as vagyok , és előtte is bejöttem lányoknak ,de mióta "b.zisabban" öltözöm, sokkal több lány mosolyog rám , kezdeményez beszélgetés meg ilyenek. Persze sokszor leszólnak srácok ,de igazából nem érdekel, nem nekik akarok tetszeni:P . Meg nekem nem is áll jól az a "hűdeférfias" rövidhaj , izomtrikós stílus.
2011. jún. 4. 22:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez is egy rétegkultúra. Valószínűleg pl. a hippibb lányok kézműves tarisznyával nem igazán fogják értékelni az ilyen öltözködést, míg a műkörmös, szolis réteg inkább. De ez persze sarkítás.

Nekem nincs ezzel bajom, mindenkinek más jön be. A divat meg kb. a konfekció feltalálása óta az egyre nagyobb szélsőségek felé halad, valószínűleg pár év múlva még jobban fogunk sápítozni valami még extrémebb dolgon.

2011. jún. 5. 09:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Az tuti! nah mind1 am arra nem gondolták hogy társat keresnek benned (pl: "barátnőt") nah mind1 te tod! de sok sikert! aki meg az igazi férfiakat szereti és (ahoz meg nem kell állatnak lenni) az igazi nő is! az biztos!!
2011. jún. 9. 21:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!