Fiatalok, ti ha nyáron diákmelóra mentek/mennétek, mennyit akartok havonta minimum megkeresni? Nektek mennyi lenne elég?
Én a BOSCH-ba készülök. Itt rendesen fizetnek, nem vonnak adót, szóval 90ezer fölött minimum lehet keresni.
Csak hát 3 vagy 4 műszak, és rendes, fix, szabályozott meló.
Egyébként én kevesebbel is megelégednék, bár még nem tudom h mennyire menény meló:)
Az biztos, hogy a barackosba jóval kevesebbet lehet keresni, és többet is kell melózni, de nem olyan rendezett az egész.
Ha engednének a szüleim,mennék.. mivel 15 vagyok,ezért még nem dönthetek magam.Csak a szülői beleegyezésre lenne szükségem.Egyébként havi 10-20 ezer forint is bőven elég lenne,nem kellene több,megtakarítanám és akkor egybe elkölteném valami nagyobb dologra,ami maradandó,vagy pedig a könyvekre.. :D csak ezért akarnék dolgozni,nem másért.
15/L
Óránként 400-al én is megelégednék teljesen... Az a baj, hogy nem találok egyszerüen munkát :(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!